Haksöz Haber
  • Gündem / 00:20Katil İsrail'in 'Somaliland' adımına Türkiye'den kınama!
  • Gündem / 23:33Şile Belediyesine yönelik soruşturmada 15 şüpheli tutuklandı
  • Gündem / 23:31Antalya'da CHP'li Döşemealtı Belediyesi'ne yolsuzluk soruşturması başlatıldı
  • Dünya / 23:28Almanya'da yalnızlıkla mücadele için bütçe talebi
  • Ekonomi / 23:26Bazı mesleklerde mesleki yeterlilik belgesi zorunlu oldu
  • Ekonomi / 23:18TMO'nun stokları gelecek hasat dönemine kadar yeterli
  • Ekonomi / 23:02Fahiş site aidatlarına önlem
  • Çeviri / 22:31“Elhamdülillah mutfak tüpüne kavuştuk!”
  • Çeviri / 22:26Çocuklarınız öldürüldüğünde Gazze'de hayatta kalmak nasıl bir şey?
  • Hadis / 18:54Cesaret ve korku - İnsandaki iki fıtri duygu
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul4 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. algı operasyonu Haberleri

“Üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim” derken dahi algı operasyonu yapıyor!“Üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim” derken dahi algı operasyonu yapıyor!CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eğitim, siyaset, inanç özgürlüğü, laiklik, yabancı düşmanlığı gibi konularda yaptığı algı operasyonlarını görmezden gelip “Üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim” iddiasında bulundu!
Yüzünü maskeleyip sokaktan biriymiş gibi davranan CHP İlçe Başkanı!Yüzünü maskeleyip sokaktan biriymiş gibi davranan CHP İlçe Başkanı!
Kenan Alpay’dan Hilal Kaplan’a: “Haksöz fonlandı” iddianı kanıtla!Kenan Alpay’dan Hilal Kaplan’a: “Haksöz fonlandı” iddianı kanıtla!Adem Özköse’yi Mossad ajanlarına destek vermek iftirası ve KHK’lıların haklarının ne olacağını sorgulamaktan dolayı suçlu addeden kimi çete elebaşları, Haksöz Haber ve Özgür-Der hakkında da “fonlanıyorlar” iftiralarında bulundu.
Diyanet: "Zihinleri bulandırmaya çalışmak insanlık dışı bir davranıştır"Diyanet: "Zihinleri bulandırmaya çalışmak insanlık dışı bir davranıştır"
Taliban, ''Afgan voleybolcu kadının kafasını kesip öldürdü'' haberini yalanladıTaliban, ''Afgan voleybolcu kadının kafasını kesip öldürdü'' haberini yalanladıTaliban, son günlerde basında çıkan ''Kadın voleybol oyuncusu Mahcebin Hakimi'nin, Taliban militanları tarafından kafası kesilerek öldürüldüğü'' haberini yalanladı.
Odatv SADAT üzerinden manipülatif haberciliğe devam ediyorOdatv SADAT üzerinden manipülatif haberciliğe devam ediyor
Hayrettin Karaman hakkındaki sosyal medya yalanlarına cevap veriyorHayrettin Karaman hakkındaki sosyal medya yalanlarına cevap veriyorHayrettin Karaman köşesinde, "Benim için sosyal medyada dolaştırılan, unutuldukça yeniden paylaşılan itham ve iftiralara defalarca cevap yazdım. Lakin bu cevaplar, iftiralara inanan kimselerin çoğuna ulaşmıyor." diyerek bazı ithamlara cevap veriyor.
Odatv 'seçmen böyle diyor' diyerek Ali Erbaş’a “sus artık” dediOdatv 'seçmen böyle diyor' diyerek Ali Erbaş’a “sus artık” dedi
Yurt tartışması Karar'ın da aklını karıştırdıYurt tartışması Karar'ın da aklını karıştırdı2021-2022 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile beraber üniversite okumak için farklı şehirlere geçen öğrencilerin yurt sorunu yaşadığı iddia edilirken gerçeklerin farklı olduğu ortaya çıktı. Karar'ın da bir haberi kafa karışıklığı yaşandığını gösterdi.
‘AB temsilcisi, Taliban’ı tanımadan ilişki kurarız’ derken Hürriyet niye bu kadar seviniyor?‘AB temsilcisi, Taliban’ı tanımadan ilişki kurarız’ derken Hürriyet niye bu kadar seviniyor?
Ortaya kocaman bir yalan atın nasılsa birileri sizi destekler!Ortaya kocaman bir yalan atın nasılsa birileri sizi destekler!Yalan ve manipülasyon konulu seminerlerin aranan ismi Sedef Kabaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Akdeniz’de yangınlar sürerken 4 milyon dolar değerinde lüks bir yat aldığı iddiasını ortaya attı.
ABD mi yenildi, Taliban mı kazandı?ABD mi yenildi, Taliban mı kazandı?
Bir mülteci yalanı daha: Şırnak’ta ambulans kaçıran Suriyeli değil, SiirtliBir mülteci yalanı daha: Şırnak’ta ambulans kaçıran Suriyeli değil, SiirtliYeniçağ gazetesi ve Aykırı sitesinin “Şırnak'ta Suriyeli şahıs Devlet Hastanesi’nden ambulansı kaçırarak halkın üstüne sürdü..." diye verdiği haberdeki kişinin Suriyeli değil Siirtli olduğu ortaya çıktı.
"Help Turkey" sosyal medyadaki algı çalışmalarını kanıtladı"Help Turkey" sosyal medyadaki algı çalışmalarını kanıtladı
Mention füzeleri!Mention füzeleri!İsrail dünya medyasını yönetirken, sıradan Twitter kullanıcılarının mention füzeleriyle tanıştı. Dahasının geleceğini de biliyor...
Bloomberg'den ikiyüzlü tavır: Türkiye'de olunca "Erdoğan'ın dayatması", Avrupa'daysa "tedbir"Bloomberg'den ikiyüzlü tavır: Türkiye'de olunca "Erdoğan'ın dayatması", Avrupa'daysa "tedbir"
BBC'den Yine Fotoğraf Skandalı: Justin Trudeau'nun Koronavirüse Yakalanması Haberine Türkiye Fotoğrafı KoydularBBC'den Yine Fotoğraf Skandalı: Justin Trudeau'nun Koronavirüse Yakalanması Haberine Türkiye Fotoğrafı KoydularBBC'nin Türkiye'ye yönelik algı çalışması devam ediyor. İngiliz yayın organı koronavirüs haberlerinde konuyla hiç ilgisi olmayan Türkiye fotoğraflarını art arda kullandı.
Esed-İran-Rusya’nın Şebbihalığına Soyunan Yalan Makineleriyle de Uğraşmak LazımEsed-İran-Rusya’nın Şebbihalığına Soyunan Yalan Makineleriyle de Uğraşmak Lazım
Hani Kriz Bir Algı Operasyonuydu? Hani Kriz Bir Algı Operasyonuydu? Yeni Şafak devlete iş yapan firmaların biriken alacakları yüzünden iflasın eşiğine geldiğine dikkat çekti!
Her Taşın Altında Soros’u Ararsan, Kesin Bulursun!Her Taşın Altında Soros’u Ararsan, Kesin Bulursun!
“Bazı Rus Yalanları ve Aşırı Hevesli Kullanıcıları”“Bazı Rus Yalanları ve Aşırı Hevesli Kullanıcıları”Fırat Erez, yazısında, saldırıya uğrayan Türkiye F-16’sı örneğinden hareketle hemen her gelişmede sorumluluğu ABD’ye yıkan Rus lobisinin servis ettiği algı operasyonlarının hükümete yakın medyada neden bu kadar bol alıcısının olduğunu sorguluyor.
Hükmü ve Hikmeti Tüm Zamanlara Ait Bir AyetHükmü ve Hikmeti Tüm Zamanlara Ait Bir Ayet
"Sınırımızda Yeni Bir Kandil'in Oluşmasına İzin Vermeyiz""Sınırımızda Yeni Bir Kandil'in Oluşmasına İzin Vermeyiz"Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sınırlarımızın içinde sürdürdüğümüz mücadeleye bakışımız ne ise Suriye'deki hassasiyetimiz de aynıdır. Güney sınırımızda yeni bir Kandil'in oluşmasına asla izin vermeyeceğiz" dedi.
"Medyada Algı ve Olgu Çatışması""Medyada Algı ve Olgu Çatışması"
Siyasetin Normalleşmesi...Siyasetin Normalleşmesi...Markar Esayan, Yeni Şafak'ta iletişim teknolojileri ve algı operasyonlarıyla siyasî zeminde gerçeklerin nasıl çarpıtılabildiğini kaleme aldı.

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • SİNAN ÖNYağmur duasına çıkmadan önce…SELAHADDİN E. ÇAKIRGİL‘Pompei' veya ‘Sodom-Gomore'nin AmerikancasıHAMZA TÜRKMENKapitalist itikadın çocukları: Noel ve SiyonizmMURAT KAYACANMescidde örtünme ve tüketimde ölçüENVER CANDerinleştikçe daralan bir kuyu: Cimrilik
  • YUNUS ÇOLAKOĞLUUlus devlet paradigması ve kürd sorununda kalıcı çözümM. HASİP YOKUŞMelaye Cîziri’nin izinde: Kardeşliği yeniden tesis etmekNİMET ORBAYVefaBETÜL ÜZERDin kalbe indiğinde şiddet azalırABDULLAH SEYDAMüslüman Kardeşler neden hedefte?
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • Katil İsrail'in 'Somaliland' adımına Türkiye'den kınama!Katil İsrail'in 'Somaliland' adımına Türkiye'den kınama!
  • Medine Vesikası üzerinden “Demokratik İslam” söylemi Öcalan'a mı kaldı?Medine Vesikası üzerinden “Demokratik İslam” söylemi Öcalan'a mı kaldı?
  • “Suriye’de Türkiye ve İsrail arasında bir soğuk savaş yaşanıyor”“Suriye’de Türkiye ve İsrail arasında bir soğuk savaş yaşanıyor”
  • Meşguliyet putunu kırmalıyız!Meşguliyet putunu kırmalıyız!
  • Jerusalem Post: “Türkiye Suriye’ye radar konuşlandırmaya çalışıyor, bu İsrail’in Suriye ve İran’a saldırı kapasitesini etkileyebilir”Jerusalem Post: “Türkiye Suriye’ye radar konuşlandırmaya çalışıyor, bu İsrail’in Suriye ve İran’a saldırı kapasitesini etkileyeb
  • Algoritmalar ne izleyeceğimize nasıl karar veriyor?Algoritmalar ne izleyeceğimize nasıl karar veriyor?
  • İsrail Lübnan’da İranlı üst düzey komutanı öldürdüİsrail Lübnan’da İranlı üst düzey komutanı öldürdü
  • Uçak kazaları neden hep aynı şüpheleri doğuruyor?Uçak kazaları neden hep aynı şüpheleri doğuruyor?
  • 80 yıl boyunca savaş görmeyen Avrupa!80 yıl boyunca savaş görmeyen Avrupa!
  • Allianz ve Aviva, İsrailli silah devi Elbit Systems'i sigortalamayı bıraktıAllianz ve Aviva, İsrailli silah devi Elbit Systems'i sigortalamayı bıraktı
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Katil İsrail'in 'Somaliland' adımına Türkiye'den kınama!
    • Medine Vesikası üzerinden “Demokratik İslam” söylemi Öcalan'a mı kaldı?
    • “Suriye’de Türkiye ve İsrail arasında bir soğuk savaş yaşanıyor”
    • Meşguliyet putunu kırmalıyız!
    • Jerusalem Post: “Türkiye Suriye’ye radar konuşlandırmaya çalışıyor, bu İsrail’in Suriye ve İran’a saldırı kapasitesini etkileyebilir”
    • Algoritmalar ne izleyeceğimize nasıl karar veriyor?
    • İsrail Lübnan’da İranlı üst düzey komutanı öldürdü
    • Uçak kazaları neden hep aynı şüpheleri doğuruyor?
    • 80 yıl boyunca savaş görmeyen Avrupa!
    • Allianz ve Aviva, İsrailli silah devi Elbit Systems'i sigortalamayı bıraktı
    • ‘Pompei' veya ‘Sodom-Gomore'nin Amerikancası
    • SDG-İsrail ilişkisi ve çözüm sürecine muhtemel etkisi
    • “Elhamdülillah mutfak tüpüne kavuştuk!”
    • Mısır ve İsrail arasında 35 milyar dolarlık doğalgaz anlaşması ne anlama geliyor?
    • Gazze'de El-Avde Hastanesi'nde sağlık hizmetleri durma noktasına geldi