1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kenan Alpay’dan Hilal Kaplan’a: “Haksöz fonlandı” iddianı kanıtla!
Kenan Alpay’dan Hilal Kaplan’a: “Haksöz fonlandı” iddianı kanıtla!

Kenan Alpay’dan Hilal Kaplan’a: “Haksöz fonlandı” iddianı kanıtla!

Adem Özköse’yi Mossad ajanlarına destek vermek iftirası ve KHK’lıların haklarının ne olacağını sorgulamaktan dolayı suçlu addeden kimi çete elebaşları, Haksöz Haber ve Özgür-Der hakkında da “fonlanıyorlar” iftiralarında bulundu.

28 Ekim 2021 Perşembe 18:11A+A-

HAKSÖZ HABER

Gazeteci Adem Özköse’ye yönelik girişilen linç operasyonundaki söylemleri ile dikkat çeken itham ve iftiralarda bulunan Hilal Kaplan, Haksöz Haber ve Özgür-Der hakkında da iftiraya başvurarak itibar suikastına girişti.

Kenan Alpay seri halinde yazdığı tweetlerinde, Hilal Kaplan'ın devlet ile olan içli dışlı ilişkisini de gündeme getirdi.

TRT'nin yönetim kurulunda yer alan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yalı ziyareti ile iştahı kabaran, Sabah, A Haber ve Takvim gibi medya organlarında etkin rol alan, iletişim ofislerinde güçlü bağlarıyla ahkam kesen, istediği her veriye anında ulaşabilecek yeteneğe sahip Kaplan'ın; Haksöz Haber ve Özgür-Der ile ilgili iddia ettiği fonlara dair herhangi bir kaynak paylaşmaması onun gazetecilik yapmayı amaçlamadığını çamur at izi kalsın mantığı ile hareket ettiğini bir kez daha kanıtladı.  

Hilal Kaplan sosyal medya hesabı Twitter’da: “Davutoğlu döneminde Özgür-Der ve Haksöz iyi fonlandığından mıdır nedir; Davutoğlu gitti bu mecralar direksiyonu Erdoğan karşıtlığına kırdı. “Döneceğiz, kurumlarımızı kuracağız” diyen firari FETÖcü AdemYavuz da Adem Özköse’yi savunmuş mesela. Fasıkların takdiri olarak yeter mi?” diye yazdı.

Haksöz Haber ve Özgür-Der hakkında iftiralarında sınır tanımayan, hak hukuk asla gözetmeyen, yalan ve ithamlarına önüne gelen her kesimi dahil eden, dün savunduğu kesimleri bugün reddeden, bugün reddettiklerini yarın savunabilecek ilkesizlikle meşum şahsiyete karşılığı gazeteci Kenan Alpay sosyal medya hesabı Twitter üzerinden verdi.

Gazeteci Kenan Alpay, “Şeref ve haysiyetiniz varsa "Özgür-Der ve Haksöz iyi fonlandı" iddianızı belgeleyin. Hangi Hükümet'ten, ne kadar ve hangi maksatla fon alındı? Siyaset ve bürokrasi hiç bir isteğiniz geri çevirmez. Provokasyon ve haysiyet cellatlığını bırakın da o belgeleri derhal ifşa edin” diye yazarken iftira sahiplerine iddialarının kanıtlarını sordu.

 

Kenan Alpay'ın söz konusu paylaşımları, 

1-kenan-alpay.jpg2-kenan-alpay.jpg3-kenan-alpay.jpg4-kenan-alpay.jpg

5-kenan-alpay.jpg6-kenan-alpay.jpg7-kenan-alpay.jpg8-kenan-alpay.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

20 Yorum