1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Yüzünü maskeleyip sokaktan biriymiş gibi davranan CHP İlçe Başkanı!
Yüzünü maskeleyip sokaktan biriymiş gibi davranan CHP İlçe Başkanı!

Yüzünü maskeleyip sokaktan biriymiş gibi davranan CHP İlçe Başkanı!

Sokak röportajları üzerinden algı ve propaganda çalışmaları yapan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir çalışması daha hüsranla sonuçlandı. CHP İlçe Başkanı, “yüzünü maskeleyip” sokaktan biriymiş gibi davranarak iktidar eleştirisinde bulundu.

14 Mart 2022 Pazartesi 13:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Kadıköy'de geçtiğimiz yıl yapılan bir sokak röportajında "Seçim olmalı çünkü artık nefes alamıyoruz. Ben geçinemiyorum, kiramı ödeyemiyorum, alışverişimi yapamıyorum." diyerek sokaktan geçen biriymiş gibi davranan kişi CHP İlçe Başkanı çıktı.

Sosyal medyada viral hale getirilen ve kimi basın araçları tarafından ısrarla takipçilerine sunulan şahsın olduğu sokak röportajında maskesini gözlerinin yarısına çekerek yüzünü gizleyen kişinin, CHP ilçe örgütünden olduğu ortaya çıkarıldı.

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin olduğu öğrenilen kişi, "Erken seçim olmalı. Şu anda mevcut partiye oy vermeyeceğim kesin. CHP'ye oy verebilirim. Şu anda muhalefet onlar. İBB'ye bakıyorum Ankara'ya bakıyorum izliyorum, dinliyorum. Vatandaşın sorunlarına çözüm üretiyorlar. Daha iyi çalışmalar üretiyorlar” diyerek propagandada bulundu.

Yeni Şafak gazetesi tarafından takip edilen ve ortaya çıkarılan görüntülerde: "Geçinemiyorum" diyerek iktidara yönelik eleştirilerde bulunan, ‘erken seçim olması gerektiğini’ ifade eden CHP İlçe Başkanı Narin'in "CHP'ye oy verebilirim" diyerek PR çalışması yapması da dikkatlerden kaçmadı. 

Sokaktan biriymiş gibi davranarak medya üzerinden PR ve algı çalışmaları yürüten CHP ve İYİ Partili siyasilerin daha önce de benzer fiyaskolar ile sonuçlanan çalışmaları olmuştu. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum