Haksöz Haber
  • Hadis / 12:34Alay etmek - Belki de alay edilen daha hayırlıdır
  • Filistin / 12:29BM raporunda İsrail saldırılarında Filistinli çocukların yaşadıklarına ilişkin sarsıcı tanıklıklar yer aldı
  • Lübnan / 12:26Hizbullah: İsrail koşulsuz çekilmeli
  • Dünya / 12:24Paris'te aşırı sıcaklar nedeniyle kamusal alanda alkol yasağı başlıyor
  • Lübnan / 12:22İşgalci İsrail ordusu ateşkese rağmen Lübnan'ın güneyine saldırılar düzenledi
  • Dünya / 12:20ABD ordusunun silah ve mühimmat açığının büyüdüğü iddia edildi
  • Teknoloji / 12:17Tesla’ya bir otopilot davası daha: Texas’taki kazaya çifte soruşturma
  • Ekonomi / 12:14Kalkınma Yolu'nda ilk hedef demir yolu hattının tamamlanması
  • Çeviri / 11:55Müslüman dünyası yapay zekâ, inanç ve insan onuru mücadelesiyle nasıl başa çıkacak?
  • Filistin / 11:50"Sarı Hat" Gazze’ye yaklaşıyor
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul31 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. TÜRKMENİSTAN

MANŞETLER

  • Türkmenistanlı aktivistler Orusov ve Sahatovı ölüme mi gönderiliyor?
    TÜRKMENİSTANLI AKTİVİSTLER ORUSOV VE SAHATOVI ÖLÜME Mİ GÖNDERİLİYOR?
  • Türkmenlerin pasaport zulmü bitmiyor: "Sanki bir kafeste yaşıyorum"
    TÜRKMENLERİN PASAPORT ZULMÜ BİTMİYOR: "SANKİ BİR KAFESTE YAŞIYORUM"
  • Dursoltan Taganova ölüme gönderilmesin!
    DURSOLTAN TAGANOVA ÖLÜME GÖNDERİLMESİN!
1
2
3
TÜMÜ »
Türkmenistan depremzedelere yaklaşık 11 ton yardım gönderdiTürkmenistan depremzedelere yaklaşık 11 ton yardım gönderdiTürkmenistan Kadınlar Birliği ve "Kızılyarımay" yardım kurumu, Türkiye'nin Aşkabat Büyükelçiliği koordinasyonuyla 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için yaklaşık 11 ton yardım gönderdi.
Türkmenistan depremzedelere 100 yatak ve 60 ısıtıcı gönderdiTürkmenistan depremzedelere 100 yatak ve 60 ısıtıcı gönderdi
Türkmenistan, depremzedelere kışlık giysi ve mobil tuvalet gönderdiTürkmenistan, depremzedelere kışlık giysi ve mobil tuvalet gönderdiTürkmenistan'ın, Türkiye'nin Aşkabat Büyükelçiliği ve Türkmen Kızılyarımay kurumu koordinasyonunda yürütülen kampanya kapsamında, Türkiye’deki depremzedelere 1 tır kışlık giysi ve 6 mobil tuvalet gönderdiği bildirildi.
Türkmenistan, depremzedeler için Türkiye'ye yardım göndermeyi sürdürüyorTürkmenistan, depremzedeler için Türkiye'ye yardım göndermeyi sürdürüyor
Türkmenistan'da yeniden "tek meclisli parlamento sistemi" görüşülüyorTürkmenistan'da yeniden "tek meclisli parlamento sistemi" görüşülüyorTürkmenistan Halk Maslahatı Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov, yeniden tek meclisli parlamento sistemine geçmeyi teklif etti.
Berdimuhamedov saltanatı altındaki Türkmenistan’ın insan hakları kriziBerdimuhamedov saltanatı altındaki Türkmenistan’ın insan hakları krizi
 Türkmenistan Başkanı, en sevdiği köpeğin altın heykelini diktirdi Türkmenistan Başkanı, en sevdiği köpeğin altın heykelini diktirdiDünyanın en yoksul ülkelerinden Türkmenistan'ın Cumhurbaşkanı Berdimuhammedov, en sevdiği köpeğin altın heykelini diktirdi.
 İki kült arasına sıkışan ülke: Türkmenistan İki kült arasına sıkışan ülke: TürkmenistanSamir Babaoğlu, Mecra’da yayımlanan yazısında, Türkmenistan’ın Sovyetler ile Türk milliyetçiliği arasındaki sıkışmışlığını inceliyor.
Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov 'Vatanseverlik Ödülü'nü Oğluna VerdiTürkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov 'Vatanseverlik Ödülü'nü Oğluna VerdiTürkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov, ülkenin en prestijli ödüllerinden biri olan 'vatanseverlik ödülü'nü oğlu Serdar Berdimuhamedov'a verdi.
Türkmenistan Devlet Başkanı’ndan, Bir Haftadır Haber AlınamıyorTürkmenistan Devlet Başkanı’ndan, Bir Haftadır Haber Alınamıyor15 Temmuz'da 'yeni kitabını yazmak üzere tatil çıktığı' duyurulan Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdımuhammedov’dan haber alınamıyor.
Türkmenistan'da 30 Yaş Altı Erkeklere Yurt Dışı YasağıTürkmenistan'da 30 Yaş Altı Erkeklere Yurt Dışı Yasağı
Türkmenistan'da Kadınların Araba Kullanmasına CezaTürkmenistan'da Kadınların Araba Kullanmasına Ceza2017 sonunda araba kullanmaları yasaklanan Türkmen kadınların ehliyet sürelerinin de uzatılmayacağı bildirildi.
Türkmenistan Mahkum Sayısında ABD ile YarışıyorTürkmenistan Mahkum Sayısında ABD ile YarışıyorAmerika'da cezaevleri üzerine yapılan bir araştırmada ülkesinde en fazla mahkum bulunduran ülkeler sıralamasında ABD'den sonra Türkmenistan ikinci sırayı aldı.
Berdimuhammedov 21 Metrelik Altın Heykelini DiktirdiBerdimuhammedov 21 Metrelik Altın Heykelini DiktirdiAşkabat'a Cumhurbaşkanı Kurbankulu Berdimuhammedov'un 21 metrelik heykeli dikildi.

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • SELAHADDİN E. ÇAKIRGİL‘Onların ‘kalb'leri seninle, kılıçları sana karşı!.'MURAT KAYACANAhirette nimetlere hasret kalmakENVER CANPeygamberi iletişim ve nezaket ahlakıHAMZA TÜRKMENTürkiye’nin istikamet arayışında - “Bölgesel modellik ve liderlik meselesi” -3OSMAN SEVİM“İki eda arası” ya da muhasebe de davaya dâhil!
  • VEYSİ SELİMOĞLUBir hasta odasında, sabrın ve tevekkülün sessiz dersi Mehmet Şerefoğlu’naMUSTAFA YILMAZHer hicret bir inkılabdırMURAT AYARİstanbul Erkek Lisesi’nde egemenlik, akran zorbalığı ve beyin göçü kıskacıİSMAİL CEYRANEmanetin gölgesinde yaşamakM. HASİP YOKUŞKudüs'e kim vali olacak?
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • El-Meccd, bir kışkırtma hareketini daha boşa çıkardıEl-Meccd, bir kışkırtma hareketini daha boşa çıkardı
  • Washington ile Tahran arasındaki mutabakat ve Suriye’nin konumuWashington ile Tahran arasındaki mutabakat ve Suriye’nin konumu
  • Ekin Yayınları'ndan indirimli kitap setleriEkin Yayınları'ndan indirimli kitap setleri
  • Soykırımcı Netanyahu, Nazilerin ağzıyla konuşuyorSoykırımcı Netanyahu, Nazilerin ağzıyla konuşuyor
  • Müslüman dünyası yapay zekâ, inanç ve insan onuru mücadelesiyle nasıl başa çıkacak?Müslüman dünyası yapay zekâ, inanç ve insan onuru mücadelesiyle nasıl başa çıkacak?
  • İsrail’i felce uğratma tehdidi oluşturan Haredi’lerin askerlik reddine karşı ayaklanmasıİsrail’i felce uğratma tehdidi oluşturan Haredi’lerin askerlik reddine karşı ayaklanması
  • “Onlar ise oradaki delillerden yüz çevirmektedirler”“Onlar ise oradaki delillerden yüz çevirmektedirler”
  • Eşitsizlik Çağı’nda Dünya KupasıEşitsizlik Çağı’nda Dünya Kupası
  • Anti-Siyonist Yahudi Kongresi yeni bir siyasi gelecek çağrısıAnti-Siyonist Yahudi Kongresi yeni bir siyasi gelecek çağrısı
  • "Sarı Hat" Gazze’ye yaklaşıyor"Sarı Hat" Gazze’ye yaklaşıyor
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
  • Mektup
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • El-Meccd, bir kışkırtma hareketini daha boşa çıkardı
    • Washington ile Tahran arasındaki mutabakat ve Suriye’nin konumu
    • Ekin Yayınları'ndan indirimli kitap setleri
    • Soykırımcı Netanyahu, Nazilerin ağzıyla konuşuyor
    • Müslüman dünyası yapay zekâ, inanç ve insan onuru mücadelesiyle nasıl başa çıkacak?
    • İsrail’i felce uğratma tehdidi oluşturan Haredi’lerin askerlik reddine karşı ayaklanması
    • “Onlar ise oradaki delillerden yüz çevirmektedirler”
    • Eşitsizlik Çağı’nda Dünya Kupası
    • Anti-Siyonist Yahudi Kongresi yeni bir siyasi gelecek çağrısı
    • "Sarı Hat" Gazze’ye yaklaşıyor
    • Kalkınma Yolu'nda ilk hedef demir yolu hattının tamamlanması
    • Tesla’ya bir otopilot davası daha: Texas’taki kazaya çifte soruşturma
    • Alay etmek - Belki de alay edilen daha hayırlıdır
    • İşgalci İsrail ordusu ateşkese rağmen Lübnan'ın güneyine saldırılar düzenledi
    • ABD ordusunun silah ve mühimmat açığının büyüdüğü iddia edildi