Haksöz Haber
  • Ekonomi / 23:02Fahiş site aidatlarına önlem
  • Çeviri / 22:31“Elhamdülillah mutfak tüpüne kavuştuk!”
  • Çeviri / 22:26Çocuklarınız öldürüldüğünde Gazze'de hayatta kalmak nasıl bir şey?
  • Hadis / 18:54Cesaret ve korku - İnsandaki iki fitri duygu
  • Çeviri / 18:40Siyonist anlatıyı sarsan hukuki zafer: Bob Vylan ve Reginald D Hunter davalarının ardından ne olacak?
  • Yorum Analiz / 17:40‘Pompei' veya ‘Sodom-Gomore'nin Amerikancası
  • Kur'an / 17:32Nihâyet bir kasabaya gelip onlardan yemek istediler, fakat (kasaba halkı) onları konuklamaktan kaçındı
  • Yorum Analiz / 17:2428 Şubat Fransa’da nasıl hortladı?
  • Yorum Analiz / 16:37Mısır ve İsrail arasında 35 milyar dolarlık doğalgaz anlaşması ne anlama geliyor?
  • Dünya / 16:15Brüksel Havalimanı'nda bu yıl grev nedeniyle 2 bin 395 uçuş iptal edildi
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul4 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. TACİKİSTAN

MANŞETLER

  • Tacikistan rejimi müslüman genci işkence altında katletti
    TACİKİSTAN REJİMİ MÜSLÜMAN GENCİ İŞKENCE ALTINDA KATLETTİ
  • Pakistan ve İran'ın ardından Tacikistan da Afganları sınır dışı ediyor
    PAKİSTAN VE İRAN'IN ARDINDAN TACİKİSTAN DA AFGANLARI SINIR DIŞI EDİYOR
  • Tacikistan’ın başörtüsü yasakçısı başmüftüsüne bıçaklı saldırı
    TACİKİSTAN’IN BAŞÖRTÜSÜ YASAKÇISI BAŞMÜFTÜSÜNE BIÇAKLI SALDIRI
1
2
3
TÜMÜ »
Tacikistan İstanbul Başkonsolosluğu'nda Tacik kadının başörtüsünü çıkarmak istedilerTacikistan İstanbul Başkonsolosluğu'nda Tacik kadının başörtüsünü çıkarmak istedilerDaha önce kamu kurumlarında ve okullarda başörtüsü takılmasını yasaklayan Tacikistan'da başörtüsü tamamen yasaklanmıştı. Çağ dışı yasak sonrası Tacikistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girmek isteyen çarşaflı Tacik kadın, tesettüründen dolayı içeri alınmadı
Tacikistan'da zulme resmen başladılar: Kadınlara başörtülerini açtırdılar!Tacikistan'da zulme resmen başladılar: Kadınlara başörtülerini açtırdılar!
Tacikistan resmi olarak başörtüsünü yasakladıTacikistan resmi olarak başörtüsünü yasakladıTacikistan yönetimi başörtüsü takılmasını ve İslami bayramların kutlanılmasını resmen yasakladı.
Tacikistan vatandaşlarının vize muafiyeti kaldırıldıTacikistan vatandaşlarının vize muafiyeti kaldırıldı
Tacikistan ile Kırgızistan, tartışmalı sınırın 1,1 kilometresini daha belirlediTacikistan ile Kırgızistan, tartışmalı sınırın 1,1 kilometresini daha belirlediTacikistan ile Kırgızistan, aralarındaki tartışmalı sınırın 1,1 kilometresi üzerinde daha mutabık kaldı.
Tacik sığınmacı iade tehlikesiyle karşı karşıyaTacik sığınmacı iade tehlikesiyle karşı karşıya
Çin-Tacikistan sınırında 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiÇin-Tacikistan sınırında 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiÇin-Tacikistan sınırında 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.
Orta Asya jeopolitiği açısından Kırgızistan-Tacikistan sınır çatışmalarıOrta Asya jeopolitiği açısından Kırgızistan-Tacikistan sınır çatışmalarıKırgızistan, Özbekistan ve Tacikistan sınırlarının birleştiği bölgeyi kapsayan Fergana Vadisi ve çevresinde Sovyetler Birliği'nden kalma sınır anlaşmazlıkları 30 yılı aşkın süredir çözülemiyor.
Tacikistan: Kırgızistan ile sınırdaki çatışmada 25 sivil öldüTacikistan: Kırgızistan ile sınırdaki çatışmada 25 sivil öldüKırgızistan-Tacikistan sınır birlikleri arasında 16 Eylül'de yaşanan çatışmada 25 Tacik sivilin hayatını kaybettiği bildirildi.
Tacikistan’da İmamali Rahman, 5'inci kez cumhurbaşkanı seçildiTacikistan’da İmamali Rahman, 5'inci kez cumhurbaşkanı seçildiTacikistan’da dün yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İmamali Rahman, oyların yüzde 90,92’sini alarak 5'inci kez cumhurbaşkanı seçildi.
Tacikistan’da İmamali Rahman, 5'inci kez cumhurbaşkanı seçildiTacikistan’da İmamali Rahman, 5'inci kez cumhurbaşkanı seçildi
Tacikistan’da cumhurbaşkanlığı seçimleri yapıldıTacikistan’da cumhurbaşkanlığı seçimleri yapıldıTacikistan'da 5 partili adayın cumhurbaşkanlığı koltuğu için yarıştığı seçimlerde yerel saat ile 06.00'da başlayan oy verme işlemi saat 20.00’de sona erdi. Ardından sandıklar açılarak oy sayımına başlandı.
Tacikistan'da Sınır Karakoluna Geniş Çaplı SaldırıTacikistan'da Sınır Karakoluna Geniş Çaplı SaldırıTacikistan-Özbekistan sınırında yer alan bir karakola düzenlenen silahlı saldırıda en az 17 kişi yaşamını yitirdi.
Tacikistan'da Af İlan EdildiTacikistan'da Af İlan EdildiTacikistan'da, ülke anayasasının kabulünün 25. yıl dönümü dolayısıyla af ilan edildi.
Tacik Muhalif Gadoyev: ‘Kaçırıldım ve İşkence Gördüm’Tacik Muhalif Gadoyev: ‘Kaçırıldım ve İşkence Gördüm’Tacik muhalif Gadoyev, yetkililerin kendisini kaçırarak 2020 seçimlerinde Emomali Rahmon’un oğlunu desteklemeye zorladığını iddia etti.
Tacikistan'da 28 Şubat HortladıTacikistan'da 28 Şubat HortladıTacikistan savcılığı ülkede başörtüsü takan kadınların resmi dairelere girmesinin yasaklanması için çalışma başlattı.
Tacikistan’da 4 Yabancı Bisikletçinin Öldürüldüğü Saldırıyı IŞİD ÜstlendiTacikistan’da 4 Yabancı Bisikletçinin Öldürüldüğü Saldırıyı IŞİD Üstlendi
Tacikistan Ulema Konseyi'nden İran Karşıtı AçıklamaTacikistan Ulema Konseyi'nden İran Karşıtı AçıklamaTacikistan Ulema Konseyi (UK) İranlı yetkilileri mevcut hükümetin muhaliflerini kullanarak Tacikistan'daki durumu istikrarsızlaştırmaya çalışmakla suçladı.

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • SİNAN ÖNYağmur duasına çıkmadan önce…SELAHADDİN E. ÇAKIRGİL‘Pompei' veya ‘Sodom-Gomore'nin AmerikancasıHAMZA TÜRKMENKapitalist itikadın çocukları: Noel ve SiyonizmMURAT KAYACANMescidde örtünme ve tüketimde ölçüENVER CANDerinleştikçe daralan bir kuyu: Cimrilik
  • YUNUS ÇOLAKOĞLUUlus devlet paradigması ve kürd sorununda kalıcı çözümM. HASİP YOKUŞMelaye Cîziri’nin izinde: Kardeşliği yeniden tesis etmekNİMET ORBAYVefaBETÜL ÜZERDin kalbe indiğinde şiddet azalırABDULLAH SEYDAMüslüman Kardeşler neden hedefte?
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • Medine Vesikası üzerinden “Demokratik İslam” söylemi Öcalan'a mı kaldı?Medine Vesikası üzerinden “Demokratik İslam” söylemi Öcalan'a mı kaldı?
  • “Suriye’de Türkiye ve İsrail arasında bir soğuk savaş yaşanıyor”“Suriye’de Türkiye ve İsrail arasında bir soğuk savaş yaşanıyor”
  • Meşguliyet putunu kırmalıyız!Meşguliyet putunu kırmalıyız!
  • Jerusalem Post: “Türkiye Suriye’ye radar konuşlandırmaya çalışıyor, bu İsrail’in Suriye ve İran’a saldırı kapasitesini etkileyebilir”Jerusalem Post: “Türkiye Suriye’ye radar konuşlandırmaya çalışıyor, bu İsrail’in Suriye ve İran’a saldırı kapasitesini etkileyeb
  • Algoritmalar ne izleyeceğimize nasıl karar veriyor?Algoritmalar ne izleyeceğimize nasıl karar veriyor?
  • İsrail Lübnan’da İranlı üst düzey komutanı öldürdüİsrail Lübnan’da İranlı üst düzey komutanı öldürdü
  • Uçak kazaları neden hep aynı şüpheleri doğuruyor?Uçak kazaları neden hep aynı şüpheleri doğuruyor?
  • Allianz ve Aviva, İsrailli silah devi Elbit Systems'i sigortalamayı bıraktıAllianz ve Aviva, İsrailli silah devi Elbit Systems'i sigortalamayı bıraktı
  • 80 yıl boyunca savaş görmeyen Avrupa!80 yıl boyunca savaş görmeyen Avrupa!
  • Gazze'de El-Avde Hastanesi'nde sağlık hizmetleri durma noktasına geldiGazze'de El-Avde Hastanesi'nde sağlık hizmetleri durma noktasına geldi
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Medine Vesikası üzerinden “Demokratik İslam” söylemi Öcalan'a mı kaldı?
    • “Suriye’de Türkiye ve İsrail arasında bir soğuk savaş yaşanıyor”
    • Meşguliyet putunu kırmalıyız!
    • Jerusalem Post: “Türkiye Suriye’ye radar konuşlandırmaya çalışıyor, bu İsrail’in Suriye ve İran’a saldırı kapasitesini etkileyebilir”
    • Algoritmalar ne izleyeceğimize nasıl karar veriyor?
    • İsrail Lübnan’da İranlı üst düzey komutanı öldürdü
    • Uçak kazaları neden hep aynı şüpheleri doğuruyor?
    • Allianz ve Aviva, İsrailli silah devi Elbit Systems'i sigortalamayı bıraktı
    • 80 yıl boyunca savaş görmeyen Avrupa!
    • Gazze'de El-Avde Hastanesi'nde sağlık hizmetleri durma noktasına geldi
    • SDG-İsrail ilişkisi ve çözüm sürecine muhtemel etkisi
    • Mısır ve İsrail arasında 35 milyar dolarlık doğalgaz anlaşması ne anlama geliyor?
    • Aidiyeti bilinmeyen bir savaş uçağı, Süveyda’ya hava saldırısı düzenledi
    • ‘Pompei' veya ‘Sodom-Gomore'nin Amerikancası
    • Gazze'de yıkımın içinde 168 doktor uzmanlık sertifikasını aldı