1. HABERLER

  2. HABER

  3. Suriye Burjuvazisi Esed İçin İstanbul’da
Suriye Burjuvazisi Esed İçin İstanbul’da

Suriye Burjuvazisi Esed İçin İstanbul’da

Bugün Taksim'de katil Baas rejimini destekleyen bir eylem düzenlendi.

01 Nisan 2012 Pazar 19:23A+A-

Suriye Burjuvazisi Esed İçin İstanbul’da

Baas-Esed cuntası Suriye halkını katletmeye devam ederken İstanbul’da toplanan Suriye Halkı’nın Dostları konferansı farklı gruplar tarafından protesto edildi. Protestocu gruplar arasında en ilginç olanı şüphesiz ki Suriye’den gelip Esed-Baas cuntasına destek veren gruptu.

Ellerinde taşıdıkları Beşşar Esed resimleri, üzerlerine giydikleri Suriye bayraklı kıyafetleriyle ve açıkça katliamcı bir rejimi savunan sloganlarıyla bu gruptakilerin istisnasız hepsi birer konu mankeniydi.

Esed-Baas cuntasının katliam politikalarını savunan göstericilerin erkek olanları herhalde Suriye Muhaberat teşkilatından kadınları ise Suriye burjuvazisinin gösterişli tiplerinden seçilmişti.

Esed’in resimleri öpe-koklaya, canımız-kanımız feda olsun Beşşar’a sloganlarıyla yürüyüş yapan kadınlı erkekli Muhaberatçılar halkın direnişini karalayarak uluslar arası kamuoyunu Suriye meselesinde tamamen hareketsiz bırakmayı amaçlıyorlar.

Aşağıda resimleri görülen Esedçi-Baasçı kadın ve erkeklere dikkatle bakmanızı tavsiye ederiz. Bindirilmiş kıtalarla yapılan bu PR çalışması her yönden fazlasıyla sırıtıyor. Çünkü cinayet şebekesine PR desteği verirken rejimin beslemesi, Esed-Baas cuntasının kapıkullarından başkaca kullanacak konu mankenleri bulamamış.

Esed-Baas’ı paklamak, direnen halkı karalamak üzere İstanbul’a bir sefer düzenleyen Suriye’nin Ergenekoncularının kamuoyunda nasıl ve ne kadar etki oluşturabileceğini hep birlikte göreceğiz.

Haksöz Haber

 

HABERE YORUM KAT

12 Yorum