Haksöz Haber
  • Yorum Analiz / 12:07Papa ve zorunlu değerler ittifakı arayışı
  • Haber / 11:53Manavgat Belediyesine yönelik soruşturmada 3 kişi tutuklandı
  • Dünya / 11:41Fransa'daki Müslümanların üçte biri ayrımcılığa uğradığını söylüyor
  • Yorum Analiz / 11:05Almanya'da koalisyon krizleri, ekonomik sorunlar ve AfD'nin yükselişi
  • Etkinlik-Eylem / 10:26"Gazze direnişi; Aksa Tufanı süreci ve tanıklıklar"
  • Yorum Analiz / 10:02Avrupa geçmişiyle hesaplaşabilecek mi?
  • Filistin / 09:17Hamas: İsrail ateşkesi ihlal ediyor, Refah kapısı açılmalı
  • Filistin / 09:11Gazzeli 3 esir İsrail işkencesi altında can verdi
  • Suriye / 09:11Visa Suriye'de faaliyetlere başlayacak
  • Haber / 09:10Kocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktı
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul16 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. KAZAKİSTAN

MANŞETLER

  • Kazakistan'da peçe kullanımı yasaklandı
    KAZAKİSTAN'DA PEÇE KULLANIMI YASAKLANDI
  • Kazakistan’da düşen uçağın son anlarında ‘Kelime-i Şehadet’ sesleri
    KAZAKİSTAN’DA DÜŞEN UÇAĞIN SON ANLARINDA ‘KELİME-İ ŞEHADET’ SESLERİ
1
2
TÜMÜ »
Müslüman Kazaklar okullardaki başörtüsü yasağına karşı mücadele ediyorMüslüman Kazaklar okullardaki başörtüsü yasağına karşı mücadele ediyorKazakistan, nüfusunun çoğunluğu Müslüman olsa da kız öğrencilerin okulda başörtüsü takmasına yasak getiren az sayıdaki ülkeden biri.
Kazakistan'ın yeni Başbakanı Oljas Bektenov olduKazakistan'ın yeni Başbakanı Oljas Bektenov oldu
Kazakistan’da hükümet istifa ettiKazakistan’da hükümet istifa ettiKazakistan’da Alihan İsmailov başkanlığındaki hükümetin istifa ettiği bildirildi.
Kazakistan'da maden yangını: En az 11 kişi öldüKazakistan'da maden yangını: En az 11 kişi öldü
Kazakistan’daki orman yangınında ölen işçilerin sayısı 14'e çıktıKazakistan’daki orman yangınında ölen işçilerin sayısı 14'e çıktıKazakistan’ın Abay eyaletinde çıkan orman yangınında hayatını kaybeden işçilerin sayısının 14'e yükseldiği bildirildi.
Kazakistan 60 bin hektarlık alanı aşan orman yangınıyla mücadele ediyorKazakistan 60 bin hektarlık alanı aşan orman yangınıyla mücadele ediyor
Kazakistan Başbakanı yeniden Alihan İsmailov olduKazakistan Başbakanı yeniden Alihan İsmailov olduKazakistan'da hükümetin başına, yeniden Alihan İsmailov atandı.
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev: "Gerçek çok partili sisteme doğru adım attık"Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev: "Gerçek çok partili sisteme doğru adım attık"Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, 19 Mart’ta düzenlenen Meclis seçimi sonuçlarının ülkesinin gerçek bir "çok partili sistem"e doğru attığı adımın göstergesi olduğunu söyledi.
Kazakistan’da hükümet istifa ettiKazakistan’da hükümet istifa ettiKazakistan’da Alihan İsmailov başbakanlığındaki hükümet istifa etti.
Kazakistan, Türkiye'ye 1 milyon dolarlık acil yardım desteği sağlayacakKazakistan, Türkiye'ye 1 milyon dolarlık acil yardım desteği sağlayacakKazakistan, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden dolayı Türkiye'ye acil yardım sağlamak için 1 milyon dolar tahsis etme kararı aldı.
Kazakistan’da Meclis feshedildi, 19 Mart'ta erken seçim yapılacakKazakistan’da Meclis feshedildi, 19 Mart'ta erken seçim yapılacak
Kazakistan Rus vatandaşlarına ülkede uzun süre vizesiz kalma kolaylığını iptal ettiKazakistan Rus vatandaşlarına ülkede uzun süre vizesiz kalma kolaylığını iptal ettiKazakistan'da Avrasya Ekonomik Birliğine (AEB) üye ülkelerin (Rusya, Belarus, Kırgızistan ve Ermenistan) vatandaşlarına ülkede vizesiz kaldıktan sonra kısa sürede tekrar giriş yapma imkanı veren "visa run" adlı uygulama iptal edildi.
Kazakistan'da Nazarbayev’e verilen statü ve yetkileri içeren kanun geçersiz sayıldıKazakistan'da Nazarbayev’e verilen statü ve yetkileri içeren kanun geçersiz sayıldı​​​​​​​Kazakistan Anayasa Mahkemesi, Kurucu Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev’e verilen statü ve yetkileri içeren kanunun geçersiz sayılmasını onayladı.
Kazakistan'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerini Tokayev'in kazandığı kesinleştiKazakistan'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerini Tokayev'in kazandığı kesinleştiKazakistan'da görevdeki Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, erken cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyların yüzde 81,31'ini aldı.
Kazakistan’daki erken cumhurbaşkanlığı seçimini ilk sonuçlara göre Tokayev kazandıKazakistan’daki erken cumhurbaşkanlığı seçimini ilk sonuçlara göre Tokayev kazandıKazakistan'da seçim komisyonunun ilk sonuçlarına göre erken cumhurbaşkanlığı seçimini, oyların yüzde 81,31'ini alan Kasım Cömert Tokayev yeniden kazandı.
Kazakistan halkı, erken cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başındaKazakistan halkı, erken cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başındaKazakistan'da görevdeki Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev'in de aralarında olduğu 6 adayın yarıştığı erken cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy verme işlemi başladı.
Kazakistan, Hazar Denizi'ndeki sınırlarını belirleyen anlaşmayı onayladıKazakistan, Hazar Denizi'ndeki sınırlarını belirleyen anlaşmayı onayladı
Tokayev: Kazakistan’da oligarşik kapitalizm dönemi sona eriyorTokayev: Kazakistan’da oligarşik kapitalizm dönemi sona eriyorKazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, ülkede yeni siyasi dönemin başladığına işaret ederek “Kazakistan’da oligarşik kapitalizm dönemi sona eriyor, devletin vatandaşlarına yönelik sosyal sorumluluk dönemi geliyor.” dedi.

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • HAMZA TÜRKMENİlahiyat ve diyanet eğitimlerinde İslami özgünlük geliştirilebilir mi?MURAT KAYACANGelenekleşen yanlışlar ve Vahyin arındırıcı sesiSELAHADDİN E. ÇAKIRGİL‘Beyaz Saray' saldırganı, ‘CIA ajanı' çıktı; ayağını ‘denk al' Mr. Trump!ENVER CANGruplaşma sosyolojisi: Bourdieu, kültürel sermaye ve istişareNİMET ORBAYVefa
  • BETÜL ÜZERDin kalbe indiğinde şiddet azalırABDULLAH SEYDAMüslüman Kardeşler neden hedefte?M. HASİP YOKUŞOrtadoğu’da Barış mı, Siyasi PR mı? MEPS 2025 izlenimleriALAADDİN YURDERİKötülük ağını yırtacak bir parantez diriliş davasıMURAT AYARGeorge Orwell’in 1984 romanında propaganda mekanizması ve lider kültünün inşası
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • İlahiyat ve diyanet eğitimlerinde İslami özgünlük geliştirilebilir mi?İlahiyat ve diyanet eğitimlerinde İslami özgünlük geliştirilebilir mi?
  • "Eğer beni mal ve çocuk bakımından senden daha az (güçte) görüyorsan...""Eğer beni mal ve çocuk bakımından senden daha az (güçte) görüyorsan..."
  • Kocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktıKocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktı
  • Gazzeli 3 esir İsrail işkencesi altında can verdiGazzeli 3 esir İsrail işkencesi altında can verdi
  • İzlanda'da Gazze'ye grafitili destekİzlanda'da Gazze'ye grafitili destek
  • İşgalci İsrail, Dera ve Kuneytra kırsalına topçu saldırısı düzenlediİşgalci İsrail, Dera ve Kuneytra kırsalına topçu saldırısı düzenledi
  • "Gazze direnişi; Aksa Tufanı süreci ve tanıklıklar""Gazze direnişi; Aksa Tufanı süreci ve tanıklıklar"
  • Visa Suriye'de faaliyetlere başlayacakVisa Suriye'de faaliyetlere başlayacak
  • Gazze'de 42 bin kişi hayat boyu bakıma muhtaçGazze'de 42 bin kişi hayat boyu bakıma muhtaç
  • Avrupa geçmişiyle hesaplaşabilecek mi?Avrupa geçmişiyle hesaplaşabilecek mi?
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • İlahiyat ve diyanet eğitimlerinde İslami özgünlük geliştirilebilir mi?
    • "Eğer beni mal ve çocuk bakımından senden daha az (güçte) görüyorsan..."
    • Kocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktı
    • Gazzeli 3 esir İsrail işkencesi altında can verdi
    • İzlanda'da Gazze'ye grafitili destek
    • İşgalci İsrail, Dera ve Kuneytra kırsalına topçu saldırısı düzenledi
    • "Gazze direnişi; Aksa Tufanı süreci ve tanıklıklar"
    • Avrupa geçmişiyle hesaplaşabilecek mi?
    • Visa Suriye'de faaliyetlere başlayacak
    • Gazze'de 42 bin kişi hayat boyu bakıma muhtaç
    • Hamas: İsrail ateşkesi ihlal ediyor, Refah kapısı açılmalı
    • Almanya'da koalisyon krizleri, ekonomik sorunlar ve AfD'nin yükselişi
    • Fransa'daki Müslümanların üçte biri ayrımcılığa uğradığını söylüyor
    • Manavgat Belediyesine yönelik soruşturmada 3 kişi tutuklandı
    • Papa ve zorunlu değerler ittifakı arayışı