1. YAZARLAR

  2. Haksöz

  3. Dam Üstünde Saksağan

Dam Üstünde Saksağan

Kasım 1994A+A-

Devlete ve Muhafız Güçlerine Yardımcı Olmak!

"...Mü'min düşman karşısında tavrını nasıl ayarlayacağını bilecek, şakiye teslim-i silah etmeyecek, evinde korku ve panik içinde yaşamayacaktır: Aksine, milletine, devletine ve muhafız güçlerine yardımcı olarak eşkiyayı yakalayacak, yakalattıracak ve onun hakkından gelecektir. Yalnız, yanlış te'vil ve tefsirlere meydan vermemek için ısrarlı belirtelim ki, hiç kimseye, silahlanıp, sokağa dökülün demiyorum..."

Akademi Sayfası "Perspektif Zaman, 23 Ekim 1994

Yargısız İnfaza Methiye

" ...Sultançiftliği'nde kıstırılan biri kadın iki terörist polisin ihtarına ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Deneyimli Terörle Mücadele ekipleri onlara layık oldukları cevabı verdi... "

Yeni Şafak, 10 Ekim 1994

Erbakan'ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

" ...Cumhuriyet rejimi ülke halkına hizmet için ülke halkının kendi kendini yönetmesi rejimidir. İstiklal Savaşı'nın arkasından kurulan Cumhuriyet, II. Cihan Harbi'ne kadar geçen dönemde: Bağımsızlığı, Kendi gücüyle kalkınmayı, Sanayileşmeyi, İleri ve modern bir ülke olmayı temel prensipler olarak benimsemiş ve bu çizgiden ayrılmamaya özen göstermiştir.

Ne var ki, II. Cihan Harbi'nden sonra çok partili hayata geçildi. Bunu takiben dış güçlerin etkisiyle ülkemiz Batı taklitçisi zihniyetli yönetimlerin elinde kalmış, başlangıçtaki çizgiden ve yukarıda belirtilen temel prensiplerden yavaş yavaş uzaklaştırılmış, 70 yıl sonra bugün bu fasit dairenin içine düşürülmüş ve uçurumun kenarına gelinmiştir... "

Milli Gazete, 29 Ekim 1994

5 – 0 'ın Öyküsü

" İşte İnanç İşte Türkiyem. Kalplerinde Allah'a iman yüreklerinde vatan ve millet sevgisiyle dolu olan Milli futbolcularımız tarih boyunca yenemediği İzlanda'ya Hakan ve Saffet'in ikişer, Sergen'in de bir golüyle fark atarak sporseverleri sokağa döktü. "

Yeni Şafak, 13 Ekim 1994

BU SAYIDAKİ DİĞER YAZILAR