1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Esenler’de Grup Yürüyüş Coşkusu (FOTO)
Esenler’de Grup Yürüyüş Coşkusu (FOTO)

Esenler’de Grup Yürüyüş Coşkusu (FOTO)

Esenler Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi dün akşam Grup Yürüyüş’ü ağırladı. 20.00’de başlayan konsere katılan çok sayıda kişi konser boyunca Grup Yürüyüş’e coşkuyla eşlik etti.

30 Kasım 2014 Pazar 19:07A+A-

HAKSÖZ-HABER

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından Esenler Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen Grup Yürüyüş konserine çok sayıda kişi katıldı.

29 Kasım Cumartesi akşamı yapılan konserde Grup Yürüyüş, kendi albümlerinden ve klasikleşmiş eserlerden sevilen parçaları canlı bir şekilde seslendirdi.

Konser boyunca dinleyiciler bölümünde coşkunun dinmediği gözlemlenirken Grup Yürüyüş’e de çok sayıda istek geldi. Birçok eserine dinleyicilerin de eşlik ettiği Grup Yürüyüş, ümmet vurgusuyla başladığı konserinde Suriye, Mısır, Gazze ve Kudüs’teki direnişleri de eserleriyle selamladı.

Esed rejimi tarafından Halep’e yapılan hava saldırılarında biri iki bacağını, diğeri iki kolunu kaybeden iki küçük çocuğu da sahneye davet eden ve onlar hakkında bilgi veren Grup Yürüyüş, konserin final bölümünde salondaki tüm çocukları sahneye davet etti ve son iki eserini onlarla birlikte seslendirdi.

2004’ten bu yana müzik çalışmalarını sürdüren Grup Yürüyüş’ün “Umuda Yürüyüş”, “Adanış Günü” ve “Hurriyya” adlarıyla yayınladığı 3 albümü bulunuyor. Grup Yürüyüş, konser ve albümlerinin yanı sıra Türkiye’de yaşanan çeşitli sosyal-siyasal sorunlara ilişkin sosyal medyada yayınladığı eserlerle de zaman zaman gündeme geliyor.

grup-yuruyus-konseri---esenler01.jpg

grup-yuruyus-konseri---esenler03.jpg

grup-yuruyus-konseri---esenler04.jpg

grup-yuruyus-konseri---esenler06.jpg

grup-yuruyus-konseri---esenler05.jpg

grup-yuruyus-konseri---esenler07.jpg

grup-yuruyus-konseri---suriyeli-ahmed-ve-muhammed01.jpg

grup-yuruyus-konseri---suriyeli-ahmed-ve-muhammed02.jpg

grup-yuruyus-konseri---esenler09.jpg

grup-yuruyus-konseri---esenler02.jpg

grup-yuruyus-konseri---esenler10.jpg

grup-yuruyus-konseri---esenler08.jpg

grup-yuruyus-konseri---suriyeli-ahmed-ve-muhammed03.jpg

grup-yuruyus-konseri---esenler12.jpg

grup-yuruyus-konseri---esenler11.jpg

Foto: Furkan Olgun / Haksöz-Haber

HABERE YORUM KAT

2 Yorum