1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. İHH'dan Eyüp'te Grup Yürüyüş'lü Kudüs Konseri
İHH'dan Eyüp'te Grup Yürüyüş'lü Kudüs Konseri

İHH'dan Eyüp'te Grup Yürüyüş'lü Kudüs Konseri

Genç İHH ve Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen ''Kudüs İçin El Ele'' etkinliği kapsamında, Kudüs'le ilgili fotoğrafların yer aldığı resim sergisi ve konser yapıldı.

14 Ocak 2018 Pazar 01:46A+A-

Genç İHH ve Eyüpsultan Belediyesi iş birliğiyle ''Kudüs İçin El Ele'' etkinliği Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde, Kuran tilavetiyle başladı. 

İHH İnsani Yardım Vakfı Eyüpsultan Şubesi Başkanı Murat İnkaya İslam beldelerinin çoğunun kan gölüne döndüğünü ifade ederek, ''Biz bir acı ve öfke büyüteceğiz yüreklerimizde. Çocuklarımıza Mescid-i Aksa'nın ismini koyacağız. Kudüs'ü evlerimizde baş köşemiz yapmak zorundayız. Eyüpsultan'dan Kudüs'e uzanan bu ellere destek vermek, hepimizin sorumluluğu.'' değerlendirmesinde bulundu. 

Genç İHH Eyüpsultan Başkanı Hüseyin Gülüm ise Hazreti Muhammed'in Mescid-i Aksa'ya verdiği öneme değinerek, kermesten bir şeyler alıp Kudüs'teki ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunanlara teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından, katılımcılara Genç İHH'nın çalışmalarının anlatıldığı film izletildi ve Kudüs'le ilgili sinevizyon gösterisi sunuldu. 

Grup Yürüyüş, salondakilerin eşliğinde, Ey Kudüs, İntifada, Unadikum gibi meşhur ezgileri seslendirirken, Aşet Filistin gibi yeni marşlarını da söyledi.

Kudüs'le ilgili fotoğrafların yer aldığı resim sergisi ve gelirinin Kudüs'teki ihtiyaç sahiplerine gönderileceği hayır kermesi açıldı. 

AA

HABERE YORUM KAT