1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Tatvan Özgür-Der Bayramlaşması ve Kurban Eti Dağıtımı
Tatvan Özgür-Der Bayramlaşması ve Kurban Eti Dağıtımı

Tatvan Özgür-Der Bayramlaşması ve Kurban Eti Dağıtımı

Tatvan Özgür-Der'de bayramlaşma programı düzenlendi ve Tatvan Özgür-Der mensuplarının kestirdiği kurbanlıklar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

14 Eylül 2016 Çarşamba 17:44A+A-

Haksöz Haber

Tatvan Özgür-Der üye ve gönüldaşları, Kurban Bayramı’nın ikinci günü dernek binasında bir araya gelerek bayramlaştı. Farklı İslami kuruluş temsilcilerinin de iştirak ettiği bayramlaşma programında Kurban Bayramı’nın kıymet ve değeri üzerine görüşlerin belirtilmesiyle beraber güncel meseleler üzerine de fikir paylaşımında bulunuldu.

tatvan_ozgur-der-(3).jpg

Öte yandan, Hz. İbrahim’den müslümanlara miras kalan kurban ibadeti de eda edilirken organizasyon sorumlusu Maşallah Aka tarafından kurban ibadetinin; teslimiyet, fedakârlık, sadakat, paylaşmak ve bereket vesilesi olduğu, ayrıca Allah’a yaklaşmak ve mazlumlara/muhtaçlara yakın olmak anlamına geldiği belirtilirken bu bilincin sadece bayramlarda değil hayatın her anında da diri tutulması gerektiğine değinildi. Bu vesileyle Özgür-Der üye ve gönüldaşları tarafından kestirilen kurbanlıklar, Tatvan’ın çeşitli mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

tatvan_ozgur-der-(2).jpg

HABERE YORUM KAT