1. YAZARLAR

  2. YAHYA FIRAT

  3. Siyonistler neden özellikle Filistinli çocukları katlediyor?
YAHYA FIRAT

YAHYA FIRAT

Yazarın Tüm Yazıları >

Siyonistler neden özellikle Filistinli çocukları katlediyor?

07 Aralık 2023 Perşembe 15:30A+A-

İşgalci İsrail güçleri, yeryüzündeki en kirli ideolojilerinden biri olan Siyonizm uğruna yıllardır milyonlarca Filistinli Müslümanın kanını döktü. Filistinlilere yönelik tehcir, imha ve katliam politikasına ara vermeyen terör devleti, Aksa Tufanı Operasyonundan sonra bu saldırganlığını daha da artırdı.

Filistin direnişine adını altın harflerle yazdıran 7 Ekim Operasyonu, Siyonist çetenin Filistin’i Filistinsizleştirme emellerini bir kez daha gün yüzüne çıkarttı. Filistin direnişinin amiral gemisi olan Gazze, tam iki aydır başta ABD olmak üzere Batı desteğini arkasına alarak pervasızca saldıran işgalcilere karşı destansı bir direniş serdediyor.

Siyonist çetenin saldırganlığının bedelini şüphesiz en çok savunmasız çocuklar ödüyor. İşgalci çete, şimdiye kadar 7 binden fazlası çocuk olmak üzere Gazze’de 17 bine yakın Filistinliyi şehit etti. Şehit edilenlerin neredeyse yarısını çocuklar teşkil ediyor. Bunun sebeplerine bakıldığında vakıanın perde arkasında inanılmaz bir korku ve paranoyanın olduğu görülüyor.

Siyonistler, sağ kalan her bir Filistinli çocuğun ileride birer özgürlük savaşçısı olarak karşılarına dikilerek, katledilen anne, baba, kardeş, akraba ve halklarının hesabını soracağını iyi biliyorlar.

whatsapp-image-2023-12-07-at-14-46-20.jpeg

Savaş ve çatışma ortamında büyüyen çocukların intikam duygularıyla beslenerek Siyonist aklı tarumar edeceğini bilen katiller, onların Yahudi işgalcilerin korkulu rüyası olacaklarının da gayet farkındalar.

İşgalciler, sağ kalan Filistinli çocukların bir gün Gazze’yi, El Halil’i, Nablus’u, Ramallah’ı, Cenin’i, Beytüllahim’i, Kudüs’ü, Filistin’i özgürleştirerek Siyonizm’i bertaraf edecekleri iyi idrak ediyorlar.

O yüzden hastaneleri bilerek hedef alıyorlar. Kuvözdeki bebekleri zevkle ölüme terk ediyorlar. Okulları ve sivil sığınma alanlarını bombalıyorlar. Yapay zekâ teknolojisiyle bebek ve çocuk katliamlarını azami düzeye çıkarmayı hedefliyorlar.

Siyonist akıl, Firavunvari bir korku ve paranoya ile bebekleri ve çocukları katletmeyi odak noktasına almış vaziyette. Katiller bütün çocukları şehit etse dahi elbet Musa’lar sağ kalacak, kan ve gözyaşı üzerinde inşa etmeye çalıştıkları saltanatlarını yıkacaklar.

Gazze’de toplu kıyıma uğrayan çocuklar arasında ayakta kalanlar, Siyonistlerin ve hamilerinin yakasına yapışacaklar. Gazze, Kudüs, Filistin özgür oluncaya dek direnecekler ve asla pes etmeyecekler.

İşte bu yüzden yeryüzünün en korkak çetesi olan Siyonistler, Filistinli çocukları özellikle öldürüyor. Çünkü bu bebeklerden ve çocuklardan korkuyorlar. Zira dünün çocukları şu an Gazze’de tepelerine Aksa Tufanı’nı indiriyor.

 

YAZIYA YORUM KAT

5 Yorum