1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist rejimin esir takası öncesi Filistinli esirlere uyguladığı zulüm görüntüleri yayınlandı
Siyonist rejimin esir takası öncesi Filistinli esirlere uyguladığı zulüm görüntüleri yayınlandı

Siyonist rejimin esir takası öncesi Filistinli esirlere uyguladığı zulüm görüntüleri yayınlandı

Filistin Esirler Medya Ofisi, İbranice yayın yapan bir kaynaktan alınan görüntüleri dijital platformlarında yayımladı.

13 Ekim 2025 Pazartesi 11:37A+A-

HAKSÖZ HABER

Görüntülerde, elleri arkadan kelepçelenmiş, gözleri bağlı ve başları öne eğilmiş şekilde sıraya dizilen bir grup Filistinli esirin, işgal askeri ve polisi eşliğinde arabaya bindirildiği görüntüler yayınlandı.

Medya Ofisinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bu görüntüler, esir takası anlaşması kapsamında salıverilecek esirlere karşı işgal güçlerinin kötü muamelede bulunduğunu belgeliyor." ifadesine yer verildi.

Açıklamada, İsrail ordusunun işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentine bağlı Beyt İmre bölgesine düzenlediği baskında, anlaşma kapsamında serbest bırakılması planlanan Filistinli esir Murad Idays'ın yakınlarının evine de girdiği bilgisi verildi.

Filistin Esirler Cemiyeti Müdürü Emced en-Neccar da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İbranice yayın yapan bir basın kurumu tarafından bazı Filistinli esirlerin salıverilmesi öncesi görüntülerinin yayımlandığını kaydetti.

Siyonist rejim serbest bırakılan esir ailelerini, kutlama yapılmaması ve Filistin bayrakları kullanılmaması yönünde tehdit etti.

Öte yandan hapishane çevresindeki bölgeye broşürler dağıtarak halkı tehdit etti.

c-092.jpg

Bir önceki esir takasında da olduğu gibi, yayınlanan bu görüntüler siyonistler ve mücahitler arasındaki ahlaki farkı gözler önüne serdi.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum