1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Rahmet-Der ve İstanbul Ensarları Suriyeli Yetimleri Unutmadı
Rahmet-Der ve İstanbul Ensarları Suriyeli Yetimleri Unutmadı

Rahmet-Der ve İstanbul Ensarları Suriyeli Yetimleri Unutmadı

Rahmet-Der ve İstanbul Ensarları, Özgür-Der’in de katkısıyla Güveçci, Yayladağı, Bohşin ve Osmaniye kamplarındaki Suriyeli yetimleri ziyaret edip yardım faaliyetinde bulundu.

07 Kasım 2017 Salı 15:59A+A-

Emperyalistlerin katlettiği Müslümanların çocuklarını emanet şuuru ile her ay ziyaret eden Rahmet İnsani Yardım Derneği, İstanbul Ensarları ve Özgür-Der Kasım ayında Güveçci, Yayladağı, Bohşin ve Osmaniye kamplarındaki yetimleri ziyaret edip ümmetin gönderdiği adak, hediye ve bursları kendilerine taktim ettiler.

Etkinlikle ilgili sitemize açıklamada bulunan İstanbul Ensarları yetkilisi kardeşlerimiz şunları kaydetti:

“Suriye cihadının 6 yılında ilk günkü şuurla ve inançla mücadele bilincinde olan muhacir ailelerin duaları ve şükranları ile karşılandık. Mücadeleyi her alanda sürdüren Suriyeli Müslümanlar rızkın Allah’tan geldiği ve kimseye minnet etmemenin verdiği izzetle onurlu bir yaşam sürmekte elhamdülillah.

Türkiyeli Müslümanlar olarak onların bu direnişinin her daim yanında olduğumuzu, yetimlerinin yetimlerimiz olduğunu kendilerine bir kez daha ifade ettik. Çocuklarını emperyalizme karşı dik durması için direniş şuuruyla yetiştiren Suriyeli annelerden Türkiyeli Müslümanlara çok selam getirdik.

Türkmen Dağı’nın, Halep’in, her karış toprağında zalimlere karşı direnişin bir hatırası olan Suriye topraklarının yetimlerini düzenli olarak ziyaret etmekte ve Rahmet İnsani Yardım Derneği olarak 125 adet çocuğumuza 100 TL aylık burs vermekteyiz. Ayrıca İstanbul Ensarları olarak bu ay yetimlere 15 kurban ve 16,000 TL nakit dağıttık.

Sizde bu Hayır kervanında yerinizi almak ve katkıda bulunmak isterseniz İstanbul Ensarları ile iletişime geçebilirsiniz.”

Konuyla ilgili sitemize açıklamada bulunan Rahmet-Der yetkilileri de şunları kaydetti:

Rahmet İnsani Yardım Derneği olarak; Rabbimizin inâyetiyle, Efendimizin (sav) buyurduğu üzere "Allah'ın en sevdiği amel az da olsa sürekli, devamlı olanıdır." bilinciyle 2 senedir her ay yaptığımız yetimlerle buluşmamızı gerçekleştirdik.

Efendimiz (as) "Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır." buyuruyor.

Bizlerde Rahmet İnsani Yardım Derneği olarak bu bilinç ve coşkuyla ekim ayı yetim faaliyeti olarak  Güveççi, Yayladağı, Bohşin ve Osmaniye kamplarındaki Suriye cihadının yetimlerini ziyaret edip ümmetin gönderdiği adak, kurban, hediye ve bursları kendilerine takdim ettik. Suriyeli yetim annelerimizin sizlere selamını getirdik.

Türkmen Dağı'nın, Halep'in her karış toprağında zalimlere karşı direnişin sembolü olan Suriye topraklarının yetimlerini düzenli olarak ziyaret eden Rahmet İnsani Yardım Derneği olarak 125 yetim çocuğumumuza 100 TL aylık burs vermekteyiz.

Ayrıca ekim ayı yetim faaliyetimize desteklerini esirgemeyen İstanbul Ensarları'na ve Özgür-Der'e teşekkür ediyoruz.

Yetim faaliyetimize destek veren tüm gönüllülerimizden Rabbim razı olsun.

Sizde bu hayır kervanında yerinizi almak isterseniz Rahmet İnsani Yardım Derneği ile iletişime geçebilirsiniz.

img_7140.jpg

img_7139.jpg

img_7138.jpg

img_7137.jpg

img_7136.jpg

img_7135.jpg

img_7134.jpg

img_7133.jpg

img_7132.jpg

img_7121-001.jpg

img_7085.jpg

img_7048.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum