1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Özgür-Der Üniversite Gençliği online derslere başlıyor!
Özgür-Der Üniversite Gençliği online derslere başlıyor!

Özgür-Der Üniversite Gençliği online derslere başlıyor!

Özgür-Der Üniversite Gençliği’nin uzun yıllardır devam eden haftalık seminerleri salgın şartlarından dolayı sosyal platformlar üzerinden gerçekleştirilecek.

28 Ekim 2020 Çarşamba 21:55A+A-

HAKSÖZ HABER

Özgür-Der Üniversite Gençliği yeni dönemde Özgür-Der Genel Sekreteri Musa Üzer ile cuma günleri Türkiye’de İslamcılık düşüncesine dair dersler gerçekleştirecek. İslamcılık birikiminin dünden bugüne yansımalarının ele alınacağı dersler eleştirel bir perspektifle kaynak metinlerden yola çıkılarak yapılıyor.

Güncel meseleler hakkında kritik eden, karşılıklı soru cevapların da yer aldığı seminerlerin ilk programı 30 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek. Sosyal platformlar üzerinden gerçekleştirilecek dersler saat 21.00’da başlayacak.

Haftalık seminerlerin dışında aylık olarak gerçekleştirilen kitap forumları da 7 Kasım tarihindeki programla başlıyor. Bu dönem tahlil edilecek olan ilk kitap Eric Hobsbawm’ın Milletler ve Milliyetçilik isimli eseri olacak.

Özgür-Der Üniversite Gençliği kız öğrenci grubunun daha önce duyurulan etkinliklerine ek olarak aylık programları da aynı şekilde kasım ayında başlıyor.

Seminerlere katılmak isteyenlerin programlardan önce Özgür-Der Üniversite Gençliği Twitter hesabıyla irtibat kurması yeterli.

 

HABERE YORUM KAT

9 Yorum