1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Marmaris kundakçısı ormanı yakmadan önce veresiye içki almak istemiş!
Marmaris kundakçısı ormanı yakmadan önce veresiye içki almak istemiş!

Marmaris kundakçısı ormanı yakmadan önce veresiye içki almak istemiş!

Orman yangınları üzerinden yürütülen tartışma gerçek bağlamından saptırılıyor!

29 Haziran 2022 Çarşamba 11:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’de herkes orman yangınlarını konuşuyor. Siyasiler ormanları yakanlar hakkında “idam” kararını konuşurken gerçek fail ise görmezden geliniyor.

İdama varana kadar çok daha basit önlemlerin uzun süreli bir şekilde ele alınması gerekirken nedense gerçek sorunlarla uğraşmak anlamsız geliyor. Ormanlar ayyaşlar yüzünden yanıyor!

Her sene futbol sahası büyüklüğünde ormanlar, yeşillik alanları içki içmek için kullanan psikopatların yaptıkları yüzünden kül oluyor. Siyasiler ise “idam yasası” çıkartmak için uğraşırken alkol kullanımı ve bağımlılığı noktasında ağızlarını bile açmıyorlar!

Muğla’nın Marmaris ilçesi Bördübet Yediadalar mevkiinde ormanı ateşe veren S.A.’nın ormanlık alana gitmeden önce bir marketten veresiye içki almaya çalıştığı anlar, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

İçki kültürü haramların yaygınlaşması ve yeryüzünün ifsad olmasında en önemli faktörlerden birisi. Orman yangını tartışmaları bu rezilliği konuşmak için bir fırsatken siyaset konuya pragmatist bir şekilde yaklaşıyor!

 

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum