1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. “Kuruluş Osman” Oyuncuları da Kadirov İçin Seferber Oldu
“Kuruluş Osman” Oyuncuları da Kadirov İçin Seferber Oldu

“Kuruluş Osman” Oyuncuları da Kadirov İçin Seferber Oldu

Emperyalist Rusya'nın Çeçenistan'daki komiseri Ramazan Kadirov güzellemeleri kervanına son katılım Kuruluş Osman oyuncularından geldi. Adı üzerinde hepsi oyuncu, gerçek karakter değiller.

30 Mayıs 2020 Cumartesi 19:16A+A-

HAKSÖZ HABER

Rusya’nın Çeçenistan Komiseri Ramazan Kadirov’u meşru, makbul ve sempatik bir Çeçen lider şeklinde pazarlamak üzere Türkiye’de uzun bir süredir PR çalışmaları yapılıyor. Kimi tarikat, cemaat ve sivil toplum örgütleri bazı hediyeler alırken, lüks konaklama ve geziler esnasında Kadirov’un faziletlerini keşfettiği kamuoyunun malumu. Kadirov da hiç bir masrafı sorun etmiyor bu uğurda.

Kadirov güzellemeleri kervanına son katılım Kuruluş Osman oyuncularından geldi. Adı üzerinde hepsi oyuncu, gerçek karakter değiller. Daha fazla para ve daha çok şöhret kazanmak için bütün yeteneklerini sergiliyorlar. Çünkü hayatları para ve şöhret kazanmak üzerine kurulu. Ancak toplum bunların birer senaryo be rol olduğunu unutup bu tür PR projelerine aldanabiliyor.

289992b4-7030-4728-9c9e-d46272f8a3ba.jpg

Bu dizide veya başkasında yer alan oyuncular uygun bir teklif gelirse Esed, Sisi veya Hafter için de senaryoya uygun mesajlar çekip kamuoyuyla paylaşabilirler. Teklif uygun olursa Rusya’nın Suriye ve Ukrayna’da işlediği katliamları unutup Putin için de harika mesajlar paylaşabilirler. Ne Amerikan emperyalizmine karşıtlıkları olur ne de Irak ve Afganistan işgallerinde işlediği cinayetleri umursarlar, doğrudan Trump için bile her türlü rolü icra edebilirler.

Çünkü her şey ama her şey para ve şöhret kazandıran senaryo ve rolden ibaret.

HABERE YORUM KAT

4 Yorum