1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. HBT okullardaki çocuklar için maske kampanyası başlattı
HBT okullardaki çocuklar için maske kampanyası başlattı

HBT okullardaki çocuklar için maske kampanyası başlattı

Muş Alparslan Üniversitesi Hayırda Buluşanlar Topluluğu okulların açılmasıyla birlikte özellikte kırsal bölgelerde yaşayan çocuklar için maske kampanyası düzenledi.

21 Ekim 2020 Çarşamba 12:58A+A-

 

Topluluk gönüllüleri ve hayırseverlerin desteğiyle alınan maskelerin bir kısmı ihtiyaç duyulan okullara dağıtılması için Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Maskeleri Topluluk Akademik Danışmanı Hatip Erdoğmuş tarafından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Aksu’ya teslim edildi. Aksu, topluluğun duyarlılığından dolayı topluluk gönüllülerini tebrik ederek onlara  teşekkür etti.

Topluluk Akademik Danışmanı Hatip Erdoğmuş, kampanya kapsamında alınan 5 bin çocuk maskesinin teslim edildiğini kampanyanın hala devam ettiğini ve kampanya kapsamında  önümüzdeki günlerde gelen yardımlarla tekrar maske alacaklarını söyledi.

Erdoğmuş, “Onlar Yarınlarımız, Güvencemiz” adıyla başlattıkları kampanyaya başta topluluk gönüllüleri olmak üzere duyarlı vatandaşların da katkı sunduğunu söyleyerek destek verenlere teşekkür etti  ve çocuklarımızın, bizlerin sağlığı için kampanyaya daha fazla destek olunması gerektiğini söyledi.

7-057.jpg

HABERE YORUM KAT