1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Bilgi ve Düşünce Derneği Çocuk Kulübü’nde Yılsonu Coşkusu
Bilgi ve Düşünce Derneği Çocuk Kulübü’nde Yılsonu Coşkusu

Bilgi ve Düşünce Derneği Çocuk Kulübü’nde Yılsonu Coşkusu

Bingöl’de faaliyet gösteren Bilgi ve Düşünce Derneği Çocuk Kulübü’nün yıl sonu programı Belediye Kültür Merkezi’nde yapıldı.

02 Haziran 2014 Pazartesi 06:25A+A-

Bingöl’de faaliyet gösteren Bilgi ve Düşünce Derneği Çocuk Kulübü’nün yıl sonu progarmı Belediye Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Sunuculuğunu Çocuk Kulübü hocalarından Erhan Ozan’ın yaptığı gecede ilköğretim ilk kademe ve orta kademe öğrencilerinin hazırladığı sinevizyon, şiirler, ezgiler, oratoryo, tiyatro ve dua bölümlerinden oluşan bir program icra edildi.

Kur’an’ı Kerim ve mealinin okunmasıyla başlayan programda ilk olarak yıl içi etkinliklerin gösterildiği bir sinevizyon sunumu yapıldı.  Açılış konuşmasını kulüp hocalarından Ayşe Kıyıcı yaptı. Yıl boyunca yapılan etkinliklerden bahseden Kıyıcı ailelerin çocuk eğitim çalışmalarına mutlaka destek olmaları gerektiğini, aksi takdirde dernek faaliyetlerinin yeteri manada istenilen etkiyi uyandırmada kifayetsiz kaldığını belirtti. Bu anlamda aile eğitim seminerleri de düzenlediklerini ve bunun da eğitimin önemli bir ayağını oluşturduğuna vurgu yaptı.

Daha sonra dernek adına dernek başkanı Mustafa Yılmaz kısa bir selamlama konuşması yaptı. Dernek çalışanlarına ve ailelere verdikleri emekten dolayı teşekkür eden Yılmaz, çocukların Allah’a adanan bir sadaka olduğunu, topluma bu genç nesiller üzerinden bir renk ve ruh verilebileceğini, ancak bu şekilde kendimizi ve ehlimizi ateşten koruyabileceğimizi belirtti.

Şiiler, ezgiler okunan gecede, Hz. Fatıma oratoryosu, Bahçe Sahipleri Kıssası canlandırıldı. Yine İslam coğrafyasından çocukların canlandırıldığı bir gösteri ile devam eden gece çocukların yaptığı etkileyici dua bölümüyle son buldu.

bingol-20140602-23.jpgbingol-20140602-22.jpgbingol-20140602-32.jpg

FOTO GALERİ

HABERE YORUM KAT

5 Yorum