1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Ayasofya'ya hürmet, Anıtkabir'e tazim; al sana muhafazakâr Kemalizm!
Ayasofya'ya hürmet, Anıtkabir'e tazim; al sana muhafazakâr Kemalizm!

Ayasofya'ya hürmet, Anıtkabir'e tazim; al sana muhafazakâr Kemalizm!

AK Parti İstanbul Milletvekili, müzisyen Yücel Arzen Hacıoğulları’na ait 19 Mayıs’a özel marş AK Parti’deki kafa karışıklığını özetleyen cinsten!

21 Mayıs 2024 Salı 16:30A+A-

HAKSÖZ HABER

19 Mayıs sebebiyle Türkiye’de şahit olduğumuz akıl almaz işleri daha önce Haksöz Haber’de incelemiştik. Kemalistlerin yapıp ettikleri bir yana işin bir de muhafazakar versiyonu var.

Reis, Ayasofya, Anıtkabir, Mustafa Kemal… Hepsini tek bir potada eriterek Batılı müzik formuyla sunmak herkese nasip olmaz. AK Parti İstanbul Milletvekili, müzisyen Yücel Arzen Hacıoğulları’na ait 19 Mayıs’a özel marş AK Parti’deki kafa karışıklığını özetleyen cinsten!

Vira Bismillah ile başlayarak Anıtkabir ve Atatürk’e ulaşan marş Erdoğan vurgusu ile son buluyor. Ayasofya'ya hürmet, Anıtkabir'e tazim; al sana muhafazakâr Kemalizm!  

AK Parti kitlesine hitap etmeyen müziği ile birkaç aya kimsenin aklına bile gelmeyip unutulup gidecek olan marş aslında AK Parti’deki yıkımın açık göstergesi. AK Parti’den milletvekili yapılan Yücel Arzen daha önce de benzer işler yaptı ve hiçbirisi bir karşılık bulamadı. Buna rağmen benzer işlerde ısrar etmenin anlamı nedir gerçekten bilmiyoruz!

Muhafazakar-dindar kesimlerle aranıza “yerli ve milli” diyerek inşa ettiğiniz bu Atatürklü, Anıtkabirli, Ayasofyalı retoriklerle kimseye yaranamazsınız. Hiçbir sahiciliği ve inandırıcılığı olmayan bu söylemden vazgeçin. Kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz!

Akıl karışıklığının doğal sonucu taraf olamamaktır. Taraf olamayan ise bitaraf olur!

HABERE YORUM KAT

12 Yorum