1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Amasya İHH 125 Aileye Kumanya Yardımında Bulundu 
Amasya İHH 125 Aileye Kumanya Yardımında Bulundu 

Amasya İHH 125 Aileye Kumanya Yardımında Bulundu 

İHH Amasya Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Benli, Amasya’da 125 ihtiyaç sahibi aileye kumanya yardımında bulunduklarını belirtti. 

31 Aralık 2019 Salı 08:53A+A-

İHH Amasya Yardım faaliyetleri kapsamında Amasya’ da 125 ihtiyaç sahibi aileye Gıda Kumanya Paketi dağıtımı gerçekleştirdi. Amasya İHH Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Benli yardım çalışmalarıyla ilgili olarak şu bilgileri verdi. 

Amasya İHH Derneği olarak İlimizde tespit ettiğimiz yardıma muhtaç ailelerimize 125 adet gıda kumanyası dağıtımını gerçekleştirdik. Gerek ilimizde gerekse de ülkemiz dışındaki ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmayı, yaşanan haksızlıklara ve zulümlere karşı olmayı, mazlumun yanında olmayı Müslümanlığımızın bize yüklediği büyük sorumluluklardan olduğuna inanıyoruz. Bu şuurla İHH olarak çok farklı alanlarda yardım çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu sebeple kışın bu soğuk günlerinde ilimizdeki 125 aileye gıda desteği verdik. 

hh.jpg

İHTİYAÇ SAHİPLERİ ARASINDA AYIRIM YAPMIYORUZ 

İHH İnsani Yardım Derneği olarak ilimizdeki yardım çalışmalarında ihtiyaç sahipleri arasında hiçbir ayırım gözetmiyoruz. Bu şuurla ilimizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunduk. İHH İnsani Yardım Vakfı; bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış; savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış; evsiz, yurtsuz, tüm insanlara insani yardım ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmesini önlemek üzere 1992 yılından bu yana çalışmaktadır. 

ihh.jpg

YARDIM ÇALIŞMALARIMIZA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ 

İlimizdeki ihtiyaç sahiplerine Şubat ayında da Gıda Yardım Kumanyası dağıtmayı planlıyoruz. Yardım çalışmalarına desteklerinizi bekliyoruz. Amasya İHH Derneğine bağışta bulunmak isteyenler için irtibat bilgileri: 

Bağış için hesap no: 

Amasya İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği 

Türkiye Finans Amasya Şubesi İban: TR 52 0020 6001 9102 6804 9700 01 

Hesap No: 2680497-1 

İletişim: 05337257174 

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT