1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Amasya Genç İHH ve Grup İstikamet İdlibli mazlumlara destek konseri düzenledi
Amasya Genç İHH ve Grup İstikamet İdlibli mazlumlara destek konseri düzenledi

Amasya Genç İHH ve Grup İstikamet İdlibli mazlumlara destek konseri düzenledi

Son günlerde İdlib’de meydana gelen yağışlar neticesinde birçok çadırkent sular altında kaldı. Soğuk havanın da etkisiyle yüzlerce insan bu zor şartlarda yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor.

08 Şubat 2021 Pazartesi 13:26A+A-

İçler acısı bu manzaraya sessiz kalmak istemeyen Amasya Genç İHH ve ümmet coğrafyasına dair hassasiyeti ile bilinen Grup İstikamet, İdlib’deki mazlum kardeşlerimize yardım amacıyla YouTube’da online konser düzenledi. Konserden elde edilen gelir, Amasya İHH aracılığı ile idlib’deki kardeşlerimize kömür olarak dağıtılacak.

KARDEŞLERİMİZİN YAŞADIĞI SIKINTILARA DUYARSIZ KALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLDİR

Amasya Genç İHH Gönüllüsü Alperen Karaca yaptıkları yardım çalışması ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Savaş nedeniyle İdlib'deki kamplarda yaşamak zorunda kalan göçmenler olumsuz hava koşulları nedeniyle zor günler geçiriyorlar. Son günlerde yaşanan sel nedeniyle çadırlar hep su altında kaldı. Amasya İHH olarak İdlib ve kırsalına göç ederek kamplarda yaşam mücadelesi veren savaş mağduru mazlumlara bir nebze olsun fayda sağlamak için kömür yardımı kampanyası başlattık. Bizler de Amasya Genç İHH olarak kardeşlerimizin bu yaşadığı sıkıntılara duyarsız kalamazdık. Bu sebeple ümmet coğrafyasına dair hassasiyeti ile bilinen Grup İstikamet ile İdlib’deki mazlum kardeşlerimize yardım amacıyla YouTube’da online konser düzenledik.

EZGİLERLE KARDEŞLİK DUYGULARIMIZI PEKİŞTİRDİK

Online olarak gerçekleştirilen konserde direniş marşları ve ezgileriyle zalimin karşısında durup, mazlum, mağdur ve mustazafların sesi olan Grup İstikamet, her zamanki gibi konseri dinleyenleri ezgileriyle ümmet coğrafyasında dolaştırdı, hüzünlendirdi, zalimlere ve tağutlara karşı öfkelendirdi, direniş ve cihat bilincini tazeledi. Bu bir anlamda kardeşlik duygularımızı pekiştirdi.

Rabbimizden en yakın zamanda ümmet olarak ayağa kalkmayı, kardeşlerimizin de bir an önce sıkıntılarından kurtulmasını niyaz ediyoruz. Rabbim bu anlamda gerçekleştirdiğimiz konsere destek veren tüm kardeşlerimizden razı olsun.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT