1. HABERLER

  2. İLAN

  3. Batman'dan 3 Kardeşimizi Rahman'a Uğurladık!
Batmandan 3 Kardeşimizi Rahmana Uğurladık!

Batman'dan 3 Kardeşimizi Rahman'a Uğurladık!

Özgür-Der üyesi Hatice Öndaş kardeşimiz, karnındaki bebek ve 10 yaşındaki oğlu Emre ile birlikte hayatını kaybetti.

11 Aralık 2012 Salı 17:00A+A-

İnna lillahi ve inna ileyhi raci'un...

Batman’da dün meydana gelen kaza sonucunda Özgür-Der üyesi Hatice Öndaş kardeşimiz ve 10 yaşındaki oğlu Emre hayatını kaybetti.

Özgür-Der Batman Şube Başkanı Bünyamin Sevim’den edindiğimiz bilgilere göre olay dün akşam saat 18:30 sularında meydana geldi.

Kardeşlerimiz Karşıdan Karşıya Geçerlerken Can Verdiler!

Kardeşlerimiz, Gültepe Mahallesi Batman Bölge Devlet Hastanesi Kavşağı’nda şehir içi minibüsten inerlerken karşıdan karşıya geçmeye çalıştıkları sırada aşırı hız kullanan bir otomobilin çarpması sonucunda can verdiler.

Otomobil Sivil Polislere Ait!

Olayda kardeşlerimize çarpan aracın sivil polislere ait olduğu kaydedilirken savcılığın olaya ilişkin soruşturma başlattığı öğrenildi.

Hatice Kardeşimiz 7 Aylık Hamileydi!

Olay esnasında 10 yaşındaki oğlu Emre ile birlikte hayatını kaybeden Hatice kardeşimiz (35) 7 aylık hamileydi.

Olayın yaşandığı esnada inşaat işleri dolayısıyla Tokat’ta bulunan İrfan Öndaş kardeşimiz Batman’a intikal etti. Kardeşimizin gelmesi için defin işlemi bekletilen cenazeler sabah namazına müteakip hastane morgundan alınarak Asri Mezarlıkta defnedildi.

Huzur-u Rahman’a intikal eden Hatice ve Emre kardeşlerimiz için Rabbimizden mağfiret diliyor ve Yüce Rabbimizden bu zor günlerinde İrfan kardeşimize sabr-ı cemil ihsan etmesini niyaz ediyoruz.

Olaya adı karışan sivil polislerle ilgili soruşturmanın da bir an önce sonuçlanmasını umut ediyor ve başta kardeşlerimizin kederli aileleri olmak üzere Özgür-Der Batman camiasına Rabbimizden sabır diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

62 Yorum