1. HABERLER

  2. İLAN

  3. 20 Kasım'da “Çocuk Hakları Basın Açıklaması” düzenlenecek
20 Kasım'da “Çocuk Hakları Basın Açıklaması”  düzenlenecek

20 Kasım'da “Çocuk Hakları Basın Açıklaması” düzenlenecek

20 Kasım tarihinde Biz Yeryüzü Çocukları Derneği, Dünya Çocuk Hakları Günü sebebiyle basın açıklaması yapacak.

18 Kasım 2022 Cuma 12:10A+A-

Türkiye'de çocukların yaşadıkları sorunların çözümü için çalışmalar yürüten "Biz Yeryüzü Çocukları Derneği" 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle saat 11.00'da Fatih Reşadiye Hotel Konferans Salonu'nda bir program gerçekleştirecek.

Basın açıklamasına davet metni şöyle:

Biz Yeryüzü Çocukları Derneği olarak 2016 yılından bu yana ülkemizde hakları risk altında olan çocukların, eğitim imkanlarına ulaşmalarına; zihin, ruh ve beden gelişimlerini destekleyerek kendi ayakları üzerinde durabilen ve haklarını savunabilen bireyler olmalarına; seslerinin duyulması ve haklarının korunmasına yönelik çalışmalarda bulunuyoruz.

Bu misyon doğrultusunda, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde saat 11.00’da “Çocuk Hakları Basın Açıklaması” gerçekleştirilecektir. Programımızın açılışında dernek başkanımız ve Çocuk Hakları Birimimizden avukatımız tüm yetişkinlere çocuk hak ihlalleri karşısında yükümlülüklerini hatırlatarak çocuk haklarına riayet etmenin ve çocuklar için yaşanabilir bir dünya oluşturmanın öneminden bahsedecektir.

Ardından Türkiye, Etiyopya, Doğu Türkistan ve Suriye gibi altı farklı milletten çocuk temsilcilerimiz çocukların daha güvenli, eşit ve özgür bir yaşama sahip olabilmesi için fikir ve önerilerini paylaşacaktır. Programımıza katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Tarih               : 20 Kasım 2022, Pazar

Saat                : 11.00

Adres              : Fatih Reşadiye Hotel - Konferans Salonu

                          Ali Kuşçu, Büyük Karaman Cd. No:4, 34083 Fatih/İstanbul

İletişim           : Yeryüzü Çocukları Derneği İletişim Koordinatörü,

                         Gülsüm Özkaya – 0535 970 8786

HABERE YORUM KAT