1. HABERLER

  2. HABER

  3. Tüh, Bu Sefer de Olmadı! Sıradaki Yalan Gelsin!
Tüh, Bu Sefer de Olmadı! Sıradaki Yalan Gelsin!

Tüh, Bu Sefer de Olmadı! Sıradaki Yalan Gelsin!

Ahmet Atakan’ın gaz kapsülüyle öldüğüne dair iddia da kof çıktı. Gaz kapsülü üzerindeki kan lekesi Atakan’a ait değilmiş.

04 Ekim 2013 Cuma 18:42A+A-

HAKSÖZ-HABER

ODTÜ gösterilerine destek amacıyla Hatay’da 10 Eylül günü yapılan gösteriler esnasında 4 katlı binanın çatısında düşerek yaşamını yitiren Ahmet Atakan (23) soruşturmasında çarpıcı bir gelişme ortaya çıktı. Atakan’a isabet ettiği öne sürülen gaz kapsülü üzerinde yapılan Jandarma Kriminal incelemesinde, kan lekesinin Atakan’a ait olmadığı belirlendi.

Bazı görgü tanıkları (!) Atakan’ın başına bir gaz kapsülü isabet ettiğini öne sürmüştü.  

Gaz Kapsülüyle Öldüğünü İddia Etmişlerdi

Büyük tartışma yaşanan olayla ilgili önemli bir gelişme ise 15 Eylül’de yaşandı. CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz ve Atakan Ailesi, üzerinde kan ve saç kılı örneği bulunan gaz bombası kapsülünü Cumhuriyet Başsavcısına teslim etti.

Hürriyet’te yer alan habere göre Başsavcılık da kapsülü incelenmek üzere Ankara’ya gönderdi. Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı Jandarma Kriminal Dairesi kapsül üzerindeki incelemesini tamamladı ve raporunu bir sayfa halinde Başsavcılığa sundu.

Raporda, kapsül üzerindeki kan lekesinin Ahmet Atakan’a ait olmadığı belirlendi. Ancak, kan lekesinin kime ait olduğu konusunda ise bir belirlemeye gidilmediği öğrenildi. Rapora itiraz edilmesi bekleniyor.

***

CHP'li Refik Eryılmaz'ın iddia ettiği görüntüleri Ulusal Kanal böyle haberleştirmişti:

HABERE YORUM KAT