Haksöz Haber
  • Dünya / 14:54Vance, Trump'ın "derin devlet" tarafından hedef alındığını iddia etti
  • Dünya / 14:51Türkiye, Venezuela'ya destek için yola çıktı
  • Eğitim / 14:42Uluslararası Anadolu İmam Hatip Liseleri: Yedi kıta aynı çatı altında
  • Kitap / 14:20Milliyetçiliklerin Ortak Zihnî Haritası: "Coğrafyanın Çocukları" yayımlandı
  • Gündem / 14:16Yılbaşından bu yana 23,9 ton uyuşturucu ele geçirildi
  • Gündem / 14:13İstanbul'da ikili eğitim oranı yüzde 19'a düşürüldü
  • Hadis / 12:34Alay etmek - Belki de alay edilen daha hayırlıdır
  • Filistin / 12:29BM raporunda İsrail saldırılarında Filistinli çocukların yaşadıklarına ilişkin sarsıcı tanıklıklar yer aldı
  • Lübnan / 12:26Hizbullah: İsrail koşulsuz çekilmeli
  • Dünya / 12:24Paris'te aşırı sıcaklar nedeniyle kamusal alanda alkol yasağı başlıyor
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul31 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. tahrir meydanı Haberleri

Irak'ta Protestocular, Başkentteki Tahrir Meydanı'nda Toplandı Irak'ta Protestocular, Başkentteki Tahrir Meydanı'nda Toplandı Irak'ın başkenti Bağdat'ta binlerce kişi, hükümeti protesto etmek için Tahrir Meydanı'nda bir araya geldi. 
Iraklı Bakan Gösterilerdeki Ölümlerden "Üçüncü Tarafları" Sorumlu TuttuIraklı Bakan Gösterilerdeki Ölümlerden "Üçüncü Tarafları" Sorumlu Tuttu
Irak'ta Göstericiler Hükümetin İstifasını ve Başkanlık Sistemine Geçilmesini İstiyorIrak'ta Göstericiler Hükümetin İstifasını ve Başkanlık Sistemine Geçilmesini İstiyorIrak'ın başkenti Bağdat ile güney kentlerinde protestolarını sürdüren göstericiler, hükümetin istifasını ve parlamenter sistemden başkanlık sistemine geçilmesini istiyor.
Irak'taki Gösterilerde Ölü Sayısı 100'e YükseldiIrak'taki Gösterilerde Ölü Sayısı 100'e Yükseldi
Mısır'da Sisi Karşıtları Yeniden SokaklardaMısır'da Sisi Karşıtları Yeniden SokaklardaMısır’ın birçok kentinde darbeci Sisi karşıtı protesto gösterileri düzenleniyor.
Mısır'da 'Tahrir Meydanı' Etiketi 1 Milyonu AştıMısır'da 'Tahrir Meydanı' Etiketi 1 Milyonu Aştı
Tecavüz Et; “İhvan Mensubuydu” De, Kurtul!Tecavüz Et; “İhvan Mensubuydu” De, Kurtul!Sisi’nin yandaşları Tahrir’de tecavüz ettikleri bir kız için “İhvan mensubuydu!” şeklinde bir savunma geliştirdiler.
Mısır'da Darbe Karşıtı Cuma GösterileriMısır'da Darbe Karşıtı Cuma Gösterileri
Tahrir Meydanı'na Açılan Tüm Yollar KapalıTahrir Meydanı'na Açılan Tüm Yollar KapalıDarbeciler, darbe karşıtları tarafından, düzenlenmesi planlanan cuma gösterilerinden önce Tahrir Meydanı'nın girişlerini kapattı.
Mısır Cuntası Göstericilere Müdahale Etti (FOTO)Mısır Cuntası Göstericilere Müdahale Etti (FOTO)
Mursi’yi Devirmek İçin 1 Milyar DolarMursi’yi Devirmek İçin 1 Milyar DolarKöfez ülkelerinin Mısır Cumhurbaşkanı Mursi'yi devirmek için 1 milyar dolar verdiği iddia edildi.
Tahririn Karanlık Yüzü: Toplu TecavüzTahrir'in Karanlık Yüzü: Toplu Tecavüz
Mısırlılar Tahrir’de Yürüdü: “Şeriat İstiyoruz!”Mısırlılar Tahrir’de Yürüdü: “Şeriat İstiyoruz!”Mısır halkı, Tahrir Meydanında şeriatın hükümlerinin uygulanmasını talep eden bir gösteri düzenledi. (FOTO)
Tahrir Meydanında Mursiye Destek GösterisiTahrir Meydanı'nda Mursi'ye Destek Gösterisi
Mısır Tahrirde Generallerin Gidişini KutluyorMısır Tahrir'de Generallerin Gidişini KutluyorMursi'nin kuvvet komutanlarını emekliye sevk etmesi ile birlikte Tahrir Meydanı'nda toplananlar sevinç gösterilerinde bulundu.
Mısır’da Halka Karşı Kemalist YöntemlerMısır’da Halka Karşı Kemalist Yöntemler
Mursi: Anayasamız Kur'an'dır!Mursi: Anayasamız Kur'an'dır!Muhammed Mursi, “Büyük Ortadoğu Projesi”ni (!) açıkladı: Şeriat, yine şeriat, sonra yine şeriat!
Muhammed Mursi İle Tahrirde Dev BuluşmaMuhammed Mursi İle Tahrir'de Dev Buluşma
Tahrir Eylemcileri Ordunun Oyununu BozduTahrir Eylemcileri Ordunun Oyununu Bozduİhvan'ın adayı Muhammed Mürsi'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinin galibi olduğu resmen açıklandı.
Mısır Cuntası Tahrirde Protesto EdiliyorMısır Cuntası Tahrir'de Protesto Ediliyor
Müslüman Kardeşler Tahrirde NöbetteMüslüman Kardeşler Tahrir'de NöbetteMısır'da devrimin meydanı Tahrir'de toplanan binlerce kişi, Askeri Konsey'i protesto etti.
Tahrir, Askeri Cuntayı Protesto Ediyor!Tahrir, Askeri Cuntayı Protesto Ediyor!
Tahrir Meydanı, Mübarek’e İdam VerdiTahrir Meydanı, Mübarek’e İdam VerdiDevrik lidere mahkeme kararı ile müebbet hapis verilmesi sonrası binlerce gösterici, kararı protesto için Tahrir’de buluştu.
Batı Dünyasının Tahrir Kırıklığı ve İhvanBatı Dünyasının Tahrir Kırıklığı ve İhvan
Mısırda Yaşanan Son Gelişmeleri OkumakMısır'da Yaşanan Son Gelişmeleri OkumakMısır halkı, uluslararası güçlerin ve siyonist devletin kazanımlarının garantileneceği bir anayasaya fırsat vermemeli!
Mısırda Yeniden Tahrir SesleriMısır'da Yeniden Tahrir Sesleri
Tahrirde Baltacılar Muhaliflere SaldırdıTahrir'de 'Baltacılar' Muhaliflere SaldırdıMısır'da, ''Baltacı'' diye tabir edilen suç grupları ile Tahrir’de askeri rejimi protesto eden göstericilere saldırdı.

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • SELAHADDİN E. ÇAKIRGİL‘Onların ‘kalb'leri seninle, kılıçları sana karşı!.'MURAT KAYACANAhirette nimetlere hasret kalmakENVER CANPeygamberi iletişim ve nezaket ahlakıHAMZA TÜRKMENTürkiye’nin istikamet arayışında - “Bölgesel modellik ve liderlik meselesi” -3OSMAN SEVİM“İki eda arası” ya da muhasebe de davaya dâhil!
  • VEYSİ SELİMOĞLUBir hasta odasında, sabrın ve tevekkülün sessiz dersi Mehmet Şerefoğlu’naMUSTAFA YILMAZHer hicret bir inkılabdırMURAT AYARİstanbul Erkek Lisesi’nde egemenlik, akran zorbalığı ve beyin göçü kıskacıİSMAİL CEYRANEmanetin gölgesinde yaşamakM. HASİP YOKUŞKudüs'e kim vali olacak?
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • El-Meccd, bir kışkırtma hareketini daha boşa çıkardıEl-Meccd, bir kışkırtma hareketini daha boşa çıkardı
  • Ekin Yayınları'ndan indirimli kitap setleriEkin Yayınları'ndan indirimli kitap setleri
  • Washington ile Tahran arasındaki mutabakat ve Suriye’nin konumuWashington ile Tahran arasındaki mutabakat ve Suriye’nin konumu
  • Soykırımcı Netanyahu, Nazilerin ağzıyla konuşuyorSoykırımcı Netanyahu, Nazilerin ağzıyla konuşuyor
  • Müslüman dünyası yapay zekâ, inanç ve insan onuru mücadelesiyle nasıl başa çıkacak?Müslüman dünyası yapay zekâ, inanç ve insan onuru mücadelesiyle nasıl başa çıkacak?
  • İsrail’i felce uğratma tehdidi oluşturan Haredi’lerin askerlik reddine karşı ayaklanmasıİsrail’i felce uğratma tehdidi oluşturan Haredi’lerin askerlik reddine karşı ayaklanması
  • Anti-Siyonist Yahudi Kongresi yeni bir siyasi gelecek çağrısıAnti-Siyonist Yahudi Kongresi yeni bir siyasi gelecek çağrısı
  • Alay etmek - Belki de alay edilen daha hayırlıdırAlay etmek - Belki de alay edilen daha hayırlıdır
  • "Sarı Hat" Gazze’ye yaklaşıyor"Sarı Hat" Gazze’ye yaklaşıyor
  • “Onlar ise oradaki delillerden yüz çevirmektedirler”“Onlar ise oradaki delillerden yüz çevirmektedirler”
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
  • Mektup
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • El-Meccd, bir kışkırtma hareketini daha boşa çıkardı
    • Ekin Yayınları'ndan indirimli kitap setleri
    • Washington ile Tahran arasındaki mutabakat ve Suriye’nin konumu
    • Soykırımcı Netanyahu, Nazilerin ağzıyla konuşuyor
    • Müslüman dünyası yapay zekâ, inanç ve insan onuru mücadelesiyle nasıl başa çıkacak?
    • İsrail’i felce uğratma tehdidi oluşturan Haredi’lerin askerlik reddine karşı ayaklanması
    • Anti-Siyonist Yahudi Kongresi yeni bir siyasi gelecek çağrısı
    • Alay etmek - Belki de alay edilen daha hayırlıdır
    • "Sarı Hat" Gazze’ye yaklaşıyor
    • “Onlar ise oradaki delillerden yüz çevirmektedirler”
    • Kalkınma Yolu'nda ilk hedef demir yolu hattının tamamlanması
    • BM raporunda İsrail saldırılarında Filistinli çocukların yaşadıklarına ilişkin sarsıcı tanıklıklar yer aldı
    • Eşitsizlik Çağı’nda Dünya Kupası
    • Tesla’ya bir otopilot davası daha: Texas’taki kazaya çifte soruşturma
    • Hizbullah: İsrail koşulsuz çekilmeli