1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siz kimin yanındasınız?
Siz kimin yanındasınız?

Siz kimin yanındasınız?

Yiğit Bulut yine komplocu tezviratları sıralamış!

09 Mart 2022 Çarşamba 11:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişimi başladığından beri Türkiye’nin tavrı genel anlamda Rusya’nın aleyhine Ukrayna’nın lehine oldu. Bu gayet anlaşılabilir bir şeydi. Zira Rusya’nın yayılmacılığı önce bölgeyi ardından tüm dünyayı tehdit ediyor.

Rusya emperyalizmine karşı Ukrayna’nın verdiği mücadelede en sembolik unsurlardan birisi ise Türkiye’nin sattığı Bayraktar SİHA’ları. Durum böyle olunca Rusya birden fazla Türkiye’yi uyarmak durumunda kaldı.

Önce Rus büyükelçi TRT’nin yayınlarından duyduğu rahatsızlığı dile getirirken ardından ise Rusya’nın gönüllü uşaklığına soyunmuş olanlar devreye girdi. Netice olarak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO’nun işlevi hakkında yaptığı açıklamalarla Türkiye’nin Ukrayna’nın bağımsızlığını desteklediğini kesinkes belirtmiş oldu.

Ama ne yazık ki Cumhurbaşkanı’nın yanındakilerden bile hala anlamsız çıkışlar gelebiliyor. Cumhurbaşkanı’nın yanından anlamsız çıkış yapabilecek kişi kimdir dediğimizde ise hepinizin aklında aynı kişi belirdi biliyoruz. Evet, yanılmadınız: Yiğit Bulut

Yaptığı açıklamalarla mizah konusu haline gelmeyi alışkanlık edinmiş olan Bulut bu kez de Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’i hedef aldı. Mantıksal çerçeveye sahip siyasi eleştiriler yerine sokak kavgası ağzıyla komplocu tezviratları sıralayan Yiğit Bulut daha önce de Aydınlıkçı olarak bilinen karanlık yapı birlikte Moskova’ya giden Ethem Sancak’a da destek çıkmıştı.

bestepe-de-zelenskiy-catlagi-cumhurbaskani-14780160-6133-m.jpgbestepe-de-zelenskiy-catlagi-cumhurbaskani-14780160-7944-m.jpg

Anlaşılması güç gerçekten! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da yanında yöresindeki insanların ne konuştuğuna dikkat etmesi gerekiyor. Zaten ehliyet sahibi olan insanlar birer birer uzaklaştı veya uzaklaştırıldı. Birkaç isim istisna geriye kaldı çürük elmalar! Fayda sağlamayacağı kesin olanların en azından boş konuşup zarar vermesinin önüne geçilmeli!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum