1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Serdar Çam'ın pasını Perinçek tayfası gole çevirme çabasında
Serdar Çam'ın pasını Perinçek tayfası gole çevirme çabasında

Serdar Çam'ın pasını Perinçek tayfası gole çevirme çabasında

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam’ın akıl ve izah dışı “İhvan değerlendirmesi” birilerinin ekmeğine yağ sürdü!

02 Aralık 2022 Cuma 15:35A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’nin siyaseten attığı adımların kimleri sevindirip kimleri üzdüğüne baktığımızda dahi hak ile batıl ayan beyan ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı “değerlendirmelerde” İhvan'ı terörize olmakla itham eden Bakan Yardımcısı Serdar Çam’ın sözleri birilerinin çok hoşuna gitmiş.

İhvan'ı Türkiye korkusu sardı” başlıklı haberiyle Çam’ın açıklamalarına dört koldan sarılan Perinçek tayfası “Türkiye'nin İhvan’a kısıtlama getireceği” yönünde bir algı oluşturmak için elinden geleni yapmış.

“Mısır'daki radikal meseleler uzmanı” şeklinde tanıtılan Ahmed Ban’ın açıklamalarıyla Serdar Çam’ın akıl ve izan dışı sözlerini bir araya getiren Aydınlık’ın tabi caizse ağzı kulaklarında. Aydınlık’ın Serdar Çam ve Ahmet Ban’ın sözlerinden hareketle yaptığı değerlendirme şöyle:

Ahmet Ban, Müslüman Kardeşler’in endişeleri ve önümüzdeki dönemde Türk tarafının uygulayabileceği kısıtlamalar hakkında, Türkiye'den İhvan'ın DEAŞ ile irtibatı olan veya ona katılan bazı unsurların tutuklanması yönünde hamleler olabileceğini söyledi.

İhvan gibi örgütlerin tarihini ve düşünce yapısını bilmeyen cahillerin IŞİD ile İhvan arasında kurmaya çalıştıkları paralellik içler acısı gerçekten! İhvan nere IŞİD nere? Çok temel itikadi meseleler başta olmak üzere İhvan ile IŞİD arasındaki fark Abdullah Öcalan'a çiçek uzatan Türk ulusalcılarıyla Kürt solu arasındaki sözüm ona farklardan çok daha belirgin bir şekilde ayan beyan ortada durmaktadır! Anlayana sivri sinek saz...

Serdar Çam ise İslami hareketlere düşmanlıktan başka işi olmayan Perinçek tayfasının ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramayan tarihten, hikmetten, insaftan nasibini almamış açıklamalarını bir daha okusun! Bu sayede İhvan hakkında değerlendirmesinden sonra “sözlerinin çarpıtıldığını” ileri süren Serdar Çam sözlerinin kimler tarafından nereye "çarpıtıldığını" da bir kere daha görmüş olur.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum