1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Putin Ukrayna saldırısı ile Rusya'yı işgalden kurtarmış!
Putin Ukrayna saldırısı ile Rusya'yı işgalden kurtarmış!

Putin Ukrayna saldırısı ile Rusya'yı işgalden kurtarmış!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Ukrayna harekatı"yla Rusya'yı işgalden kurtardıklarını ve halkın % 99,99'unun Ukrayna işgalini savunduğunu söyledi.

25 Aralık 2022 Pazar 20:32A+A-

HAKSÖZ HABER

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin devlet televizyonu Rossiya 1’e verdiği röportajda, “Kabul edilebilir çözümlerle ilgili olarak herkesle müzakere etmeye hazırız ama bu onlara bağlı, müzakereyi reddedenler bizler değiliz” iddiasında bulundu. Ukrayna'yı ilhak etmeye girişen ve Donbas bölgesini özerkleştiren Putin kamuoyunun kendisine destek verdiğini iddia etti. 

Rus Devlet Başkanı, “Doğru yönde hareket ettiğimize inanıyorum. Ulusal çıkarlarımızı, vatandaşlarımızın, halkımızın haklarını savunuyoruz. Vatandaşlarımızı korumaktan başka seçeneğimiz yok.” savunmasında bulundu. 

Rus halkının % 99,99'unun Ukrayna işgalini savunduğunu iddia eden Putin zorunlu askerlikten dolayı ülkesini terk etmek zorunda kalan, Ukrayna işgalinde görev alan askerlerin "Bizim ne işimiz var burada" açıklamalarını ve çocuklarının askere alınmaması için protesto gösterisi düzenleyenleri hesaba katmadığı açıklamasında: “Asıl olarak vatandaşlarımızın % 99,9’u ana yurdun çıkarları için her şeylerini vermeye hazır. Bunda beni şaşırtan bir şey yok. Bir kez daha Rusya’nın eşsiz bir ülke olduğuna ve müstesna bir halkımız olduğuna inandım. Bu, Rusya’nın tarihi boyunca teyit edildi” dedi.

HABERE YORUM KAT