1. YAZARLAR

  2. Cengiz Çelik

  3. Susturamayınca tutukladılar!

Susturamayınca tutukladılar!

Ekim 1995A+A-

Hamd, yeri göğü ve her ikisi arasındakileri yaratan, yarattığı her aleme kanunlar koyan, koyduğu kanunlara göre yaşamlarını devam ettiren, yüce Rabbimiz Allah'a (c.c) mahsustur.

Ben bir süre önce Düzce'de. (Basında Bolu diye geçti) Hizbullah örgütünü kurduğumuzu iddia ederek yakalananlardan İm Kitabevi ve İm Radyosu'nun sahibiyim. Bildiğiniz gibi müstekbirler önlerine geçen engelleri kaldırmaya güçleri yetmeyince, tek bildikleri yol olan istihza ve iftiralarla karşısında bulunan engelleri kaldırmaya çalışırlar. Bu tarih boyunca böyle sürüp gelmiştir. Daha sonra da işkencelerle ve yurdundan çıkartarak bu zulümlerini tamamlarlar.

Biz müslümanlara da aynı şekilde davrandılar. Tutuklanmadan evvel radyo ve kitabevi için sürekli baskı yapıyorlardı. Kapatmamızı söylüyorlardı. Haftada üç dört kere telefonla ve hatta bizzat gelerek sindirmeye çalışıyorlardı. İşte böyle başlayan süreç, en sonunda yanımda çalışan bir arkadaşın (ki üç-dört ay oldu çalışmaya başlayalı) amcasının yaptıkları işleri bizlere mal ederek, medyada müslümanlar ve halkın gözünde bizleri yok etmeye çalıştılar.

Ama bir şeyi bilmiyorlardı: Onların biz müslümanlara karşı bir hileleri varsa Rabbimizin onlara yapacakları çok daha çetin olacaktır. Biz, Rabbimizden gelen imtihana karşı sabrediyor ve hakkı tavsiye etmeye devam ediyoruz. Sizlerinde bu konuda bizlere yardımcı olacağınızı biliyoruz.

Allah'ın (cc) tüm işlerinizde yardımcı olmasını temenni ederek, Allah'ın selamı üzerinize olsun diyorum.

Kırşehir E Tipi Kapalı Cezaevi

BU SAYIDAKİ DİĞER YAZILAR