1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Laikliği, yani mescidi ayakkabılarla kirletmeyi savunuyorlarmış!
Laikliği, yani mescidi ayakkabılarla kirletmeyi savunuyorlarmış!

Laikliği, yani mescidi ayakkabılarla kirletmeyi savunuyorlarmış!

Kadir Has Üniversitesi’nde mescide saygısızlık yapan öğretim üyesinin görevden uzaklaştırılması sol-Kemalistleri harekete geçirdi!

26 Ocak 2024 Cuma 14:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Allah’ın adının anıldığı ortamlara yönelik düşmanlık Türkiye’de sol-Kemalist çevrelerin kodlarına işlemiş bir hastalıktır. Mescidleri kapatıp kimilerini ahıra çevirenler bugün ise açıktan yapamasalar da ellerine geçen her fırsatta düşmanlıklarını gösteriyorlar.

Geçtiğimiz aylarda Kadir Has Üniversitesi’nde  Zeliha Gizem Sayın isimli akademisyen çeşitli bahanelerle mescide öğrencilerin rızasına aykırı olarak ayakkabılarıyla girip saygısızca hareketlerde bulunmuştu. Müslüman öğrenciler tarafından bu terbiyesizliğe karşı Kadir Has Üniversitesi’nde eylem yapılmış ve Üniversite yönetimi tarafından idari soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturma sonucunda Sayın’ın Kadir Has Üniversitesi ile ilişiği kesildi. Bu durum ise sol-Kemalistler sendikalar tarafından “laikliğe saldırı” olarak değerlendirilip hedefe alındı… Yanlış duymadınız! Üniversite mescidine ayakkabılarıyla girerek Allah’ın adının anıldığı bir mekana saygısızlık eden bir müptezelin okuldan uzaklaştırılması “laikliğe saldırı” denildi ve bu rezilliği yapan kişiyi savunmak için Eğitim-Sen tarafından basın açıklaması düzenlendi.

Gizem Hoca’ya yapılan bu saldırıyı, üniversitelerde laikliği ve bilimsel eğitimi hedef alan bir saldırı olarak görüyoruz.” sözleriyle akıl dışı tutumunu gözler önüne seren Eğitim-Sen, Kadir Has Üniversitesi’nin Gizem Sayın’ı videoya alan öğrencilere soruşturma açması gerektiğini de ekleyerek kendilerine ait olan saçmalama rekorunu egale etti!

Türkiye’deki İslam düşmanı kesimlerin “laiklik ve bilim” diyerek başlattıkları nefret propagandası 100 senedir devam ediyor. Müslümanların mescidlerini ayakkabılarıyla çiğneyecek kadar utanmaz olan kimseleri açıktan savunabilme cüretinde bulunan bu kesimler laiklik derken mescidleri ayakkabılarıyla kirletmeyi savunuyorlar!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum