1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kültür buhranı içinde Kültür Turizm Bakanlığı!
Kültür buhranı içinde Kültür Turizm Bakanlığı!

Kültür buhranı içinde Kültür Turizm Bakanlığı!

Mehmet Nuri Ersoy’un bakanlığında Kültür Turizm Bakanlığı 'başarılı' işlerine devam ediyor!

14 Mayıs 2021 Cuma 19:23A+A-

HAKSÖZ HABER

Mehmet Nuri Ersoy AK Parti’nin bakanları içerisinde en kötü karneye sahip bakan olma yolunda hızla ilerliyor. Muhafazakar bir partinin muhafazakar olmayan bakanı olunca ortaya oldukça trajikomik görüntüler çıkıyor haliyle!

Mehmet Nuri Ersoy’un devirdiği çamlar daha önce de Haksöz Haber’de incelendi. Bu seferki ise bütün ülkenin gündemi girdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'yi dünyaya tanıtmak için kurduğu 'GoTurkiye' adlı hesaptan oldukça düşündürücü bir video paylaşıldı.

Reklam videosunda Türkiye’de turistlerin göreceği kişilerin "Keyfine bak; ben aşılandım" maskesi takacağı ifade edildi. Video sosyal medyada gelen tepkiler üzere, yayından kaldırılmak zorunda kaldı.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılanan video reklam kısa sürede mizah malzemesi haline geldi. Daha önce Türkiye’de turist olmanın daha avantajlı bir şey olduğunu ifade eden Mehmet Nuri Ersoy bakış açısını özetleyen bir reklam filme imza atmış.

Turistlerin ‘güvenliği’ için insanlara aşılanmış hayvan muamelesi yapan reklam filmi oldukça kompleksli bir perspektifi muhtevasında barındırıyor. Müstehcen sahnelerinden dolayı paylaşmadığımız reklamın, İngilizce olduğu da düşünüldüğünde hitap ettiği Batılı insanlara yaranmak için her türlü müptezelliği içselleştiren ezik bir yaklaşımın tezahüründen ibaret olduğunu da belirtmek gerek!

e1slthmwqaakfzw.jpg

e1slthwweaaivre.jpg

e1slthmxoaswsdd.jpg

 

HABERE YORUM KAT

7 Yorum