1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Böyle Olur Kumarhane Sahibi Bakan’ın Yaptırdığı Tanıtım Filmi!
Böyle Olur Kumarhane Sahibi Bakan’ın Yaptırdığı Tanıtım Filmi!

Böyle Olur Kumarhane Sahibi Bakan’ın Yaptırdığı Tanıtım Filmi!

Biraz daha fazla turist gelsin, ülkeye döviz getirsin diye Allah’ın yasakladığı şeylerle ülkeyi tanıtmak tam da “dava” şuuruna yakışır bir iş olmuş!

03 Ekim 2019 Perşembe 22:33A+A-

HAKSÖZ HABER

24 Haziran seçimlerinden sonra Bakanlar Kurulu açıklandığında mütedeyyin kesimler tarafından en fazla rahatsızlık oluşturan tercihlerden biri Kıbrıs’ta kumarhaneli otelleri de bulunan Mehmet Nuri Ersoy’un Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanması olmuştu.

Mehmet Nuri Ersoy daha sonrasında da yaptığı bazı atamalar, eşinin yersiz sosyal medya paylaşımlarıyla tepki çekmeye devam etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği ve bizzat Bakan M.Nuri Ersoy’un sunumunu yaptığı “Türkiye'nin 2023 Turizm Stratejisi” başlığı altında yapılan toplantıda Türkiye’yi tanıtım için 2020 itibariyle yurtdışında gösterilmeye başlanacak reklam filmi de paylaşılmış. Söze konu reklam filminde Türkiye çıplaklık, içki, sözde gece eğlencesi gibi mebzul miktarda fuhşiyat ve haramla tanıtılıyor.

Bu reklam filminde de ihsas ettirildiği üzere özellikle Akdeniz ve Ege sahillerindeki turistik beldelerinde yerli ve yabancı turistlere her türlü rezilliğin turistik hizmet diye sunulduğu bilenen bir gerçek. Ancak hemen hemen her münker işte olduğu gibi burada da şüyuu vukuundan beter bir durum söz konusu. Bilmeyen, duymayanlar için “Gece eğlencesi, içki her türlü pisliğe rahatça ulaşabileceğiniz bir ülke burası! Gelin siz de tatilinizi bizim ülkemizde geçirin!” dercesine bir Türkiye tanıtımı yapılmış.

Biraz daha fazla turist gelsin, ülkeye döviz getirsin diye Allah’ın yasakladığı şeylerle ülkeyi tanıtmak tam da “dava” şuuruna yakışır bir olmuş. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy gibi “dava adamları”ndan da  bu beklenirdi zaten!

HABERE YORUM KAT

14 Yorum