1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İYİ Parti zalimin ve zulmün tarafını asla terk etmiyor!
İYİ Parti zalimin ve zulmün tarafını asla terk etmiyor!

İYİ Parti zalimin ve zulmün tarafını asla terk etmiyor!

İYİ Parti ırkçı tahrikçilere sahip çıkmaya devam ediyor…

24 Ekim 2023 Salı 17:30A+A-

HAKSÖZ HABER

İYİ Parti ırkçı çeteler ve haber sitelerine yönelik soruşturma ve gözaltı süreçlerini en başından beri suçlayıcı bir dille hedef alıp gündemleştirmeye çalıştı. Meral Akşener’in bizzat sahip çıktığı ırkçı dezenformasyon üreten Serkan Kafkas, Süha Çardaklı ve Batuhan Çolak için İYİ Parti bu sefer de Ankara Adliyesi önünde açıklama yaptı.

İYİ Parti'nin 81 il teşkilatının da katıldığı açıklamada  İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, “Türk milliyetçiliği düşüncesine sahip gazetecilere yönelik yeni bir baskı politikasının” olduğunu iddia etti.  

 "Gözaltına alınan ve tutuklanan genç gazeteciler de işte bu sorumluluğun bir parçasıdır. Bu toprakların mayasıyla yoğrulan, beş bin yıllık mazisiyle insanlık tarihini belirleyen Türk milletinin milliyetçiliğini yapmak bu ülkenin her bir vatandaşına düşen vazgeçilmez bir haktır"

Yıldırım’ın açıklamalarından anlaşılan Türk milliyetçisi “gazeteciler” istedikleri gibi dezenformasyon üretip algı operasyonlarıyla kaos oluşturmak konusunda uzmanlaşmışlar demektir. Bu üç ismin de Aykırı Haber, Muhbir ve Haber Report da ürettikleri haberlerin başka hiçbir amacı yoktu çünkü!

Ürettikleri yalanlarla nefret ortamı peşinde koşan Serkan Kafkas, Süha Çardaklı ve Batuhan Çolak hakkında gazeteci tanımlaması yapmak bile mesleğe züldür! İYİ Parti ise mültecilere nefret kusarken gazeteci kılıklı provokatörlerin serbest kalması için her şeyi yapıyor.

Muhacirleri Gazze’ye savaşa gönderme peşindeki Meral Akşener’in partisi her şart ve koşulda zalimlerden ve zulümden yana taraf olmaktan başka bir iş bilmiyor. Irkçı tahrikçilere sahip çıkıp Türkiye’de toplumsal huzuru bitirmek peşinde olan bir siyasi parti ile karşı karşıyayız...

HABERE YORUM KAT