1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. İdlib’de göz sağlığı ve protez merkezinin açılışı gerçekleştirildi
İdlib’de göz sağlığı ve protez merkezinin açılışı gerçekleştirildi

İdlib’de göz sağlığı ve protez merkezinin açılışı gerçekleştirildi

AID Uluslararası Doktorlar Derneği, Suriye’nin İdlib kentindeki çalışmalarına bir yenisini ekledi. Derneğin daha önce hizmet vermeye başladığı ortez-protez merkezinin ardından bu kez bir göz sağlığı merkezi açtı. 

16 Haziran 2021 Çarşamba 00:16A+A-

AID İdlib’de kurduğu ortez-protez merkezinin ardından büyük bir ihtiyaç haline gelen göz sağlığı alanında da hizmet vererek bölgedeki çalışmalarını artırdı.

Ortak merkez açılışında konuşan AID Genel Başkanı Uzm. Dr. Mevlit Yurtseven “Uluslararası Doktorlar Derneği 10 yıllık birikimini ihtiyacı olan herkese, ihtiyaç olan her yerde aktarmayı şiar edinmiş bir kuruluş. Bugün bu şiarla iki tane çok güzel merkez açılışı yapmış olduk. Tarihin gördüğü en büyük kıyımlardan birinin yaşandığı coğrafyada en fazla ihtiyaç duyulan konu protez desteğiydi. Türkiye’de belirli bir yere getirdiğimiz tecrübeleri şimdi buraya aktarıyoruz. İHH ile 20 yıla yaklaşan katarakt tecrübelerimizi de burada göz sağlığını korumak için kullanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

İHH İnsani Yardım Vakfı, Kuveyt Zekat House ve İHH Samsun Siyah Hareketi destekleriyle kurulan sağlık merkezleri, açılışın hemen ardından bölgedeki hastalara hizmet vermeye başladı. 

ortez1.jpg

ortez3.jpg

ortez4.jpg

ortez5.jpg

ortez6.jpg

ortez7.jpg

ortez8.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum