1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Gazze ve Afgan Katliamları Protesto Edilecek
Gazze ve Afgan Katliamları Protesto Edilecek

Gazze ve Afgan Katliamları Protesto Edilecek

İslami kuruluşlar Gazze’de devam eden ve şu ana kadar 21 Filistinlinin şehit düştüğü İsrail katliamını ve Afganistan’da ABD askerinin icra ettiği katliamı protesto edecek.

12 Mart 2012 Pazartesi 17:13A+A-

Gazze’de devam eden İsrail saldırıları bugün de can aldı. 4 gündür devam eden saldırılarda şehit düşenlerin sayısı 21’e çıktı.

İslami kuruluşlar Gazze’de yeniden saldırılara başlayan Siyonist İsrail’i ve Afganistan’da ABD askerinin katlettiği 16 Afgan anısına NATO işgalini tel’in edecek.

13 Mart Salı akşamı (yarın) 20.30’da Taksim Meydanı Tramvay Durağı önünde yapılacak basın açıklaması İslami kuruluşlar tarafından organize ediliyor. Duyarlı tüm insanların katılımı bekleniyor.

Gazze saldırılarında Halk Direniş Komiteleri lideri Ebu İbrahim Zuheyr el-Kaysi'nin yanı sıra özellikle Halk Direniş Komiteleri ve İslami Cihad mensubu direnişçiler hedef alınmıştı. Bugünkü saldırılarda 2 yaşındaki bir çocuk ve 15 yaşındaki genç bir öğrenci de katledildi. Afganistan'da ise bir ABD askeri bir Afgan köyünü basarak çocuk, kadın ayırmaksızın 16 kişiyi hunharca katletmişti.

HAKSÖZ-HABER

HABERE YORUM KAT

13 Yorum