Haksöz Haber
  • Yorum Analiz / 03:57“Sınırlar değil, vicdanlar test ediliyor”
  • Dünya / 02:24İsrail Genelkurmay Başkanı Zamir'den Siyonistlere uyarı: Ordu çökmek üzere!
  • Dünya / 02:11Trump, İran'la görüşmelerin sürdüğünü belirtti
  • Kitap / 01:47Şeyh Ahmed Yasin’in hatıratı: “Sabah Yakın Değil mi?”
  • Yorum Analiz / 00:54Dünya ekonomisini şişelemek
  • Dünya / 23:43WP: ABD'nin İran'a saldırılarda kullandığı Tomahawk füzelerinin hızla tükenmesi Pentagon'u endişelendirdi
  • Yemen / 23:06Yemen'de şiddetli yağışın neden olduğu sel felaketinde son 2 günde 8 kişi hayatını kaybetti
  • Dünya / 23:05Axios: Rubio, mevkidaşlarına İran savaşının 2 ila 4 hafta daha süreceğini söyledi
  • Dünya / 23:02“Orta Doğu'daki gelişmeler AB'yi stagflasyon riskine sürüklüyor”
  • Etkinlik-Eylem / 22:41Ankara’da binlerce kişi, Siyonistlerin Mescid-i Aksa işgalini protesto etti
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul11 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. islami kuruluşlar Haberleri

"Sahada ilk andan itibaren İslami STK’lar organizasyonlarıyla öne çıktılar...""Sahada ilk andan itibaren İslami STK’lar organizasyonlarıyla öne çıktılar..."6 Şubat depremlerinde İslami kuruluşların üstlendiği sorumluluğu hatırlamak için Haksöz Dergisi tarafından gerçekleştirilen röportaj serisi oldukça önemli bir boşluğu dolduruyor.
Müslümanlar bu ülkenin yüz akıdır!Müslümanlar bu ülkenin yüz akıdır!
"Depremde en güçlü motivasyonumuz, Resulullah’ın (s) güzel örnekliğiydi...""Depremde en güçlü motivasyonumuz, Resulullah’ın (s) güzel örnekliğiydi..."6 Şubat depremlerinde İslami kuruluşların üstlendiği sorumluluğu hatırlamak için Haksöz Dergisi tarafından gerçekleştirilen röportaj serisi oldukça önemli bir boşluğu dolduruyor.
"İşlerimizi sadece Allah rızası için yaparız...""İşlerimizi sadece Allah rızası için yaparız..."
6 Şubat depremleri ve İslami kuruluşların şahitliği6 Şubat depremleri ve İslami kuruluşların şahitliği6 Şubat depremlerinde İslami kuruluşların üstlendiği sorumluluğu hatırlamak için Haksöz Dergisi tarafından gerçekleştirilen röportaj serisi oldukça önemli bir boşluğu dolduruyor.
Halep Katliamı ve Katil Putin’in Türkiye Ziyareti Protesto EdilecekHalep Katliamı ve Katil Putin’in Türkiye Ziyareti Protesto Edilecek
Diyarbakırlı Müslümanlar LGBTİ Sapkınlığına Geçit Vermedi!Diyarbakırlı Müslümanlar LGBTİ Sapkınlığına Geçit Vermedi!Diyarbakır’da HDK-LGBTİ işbirliğiyle gerçekleştirilmek istenen salon programı bölgedeki İslami kuruluşların tepkisi üzerine iptal edildi!
Maraşlı İslami Kuruluşlar: Mesele Konteyner Kent Meselesi Değil!Maraşlı İslami Kuruluşlar: Mesele Konteyner Kent Meselesi Değil!
İslami Kuruluşlardan Sur Halkına 2 TIR Daha Yardımİslami Kuruluşlardan Sur Halkına 2 TIR Daha YardımDiyarbakır’da İslami Kuruluşlar tarafından başlatılan 'Sur'daki Muhacirlere Ensar Olalım' kampanyası kapsamında Sur halkına 2 TIR daha yardım yapıldı.
72 STK’dan Diyarbakır'daki Patlamaya Dair Açıklama72 STK’dan Diyarbakır'daki Patlamaya Dair Açıklama
İslami Kuruluşlardan Hükümet-Cemaat Gerilimi Açıklamasıİslami Kuruluşlardan Hükümet-Cemaat Gerilimi AçıklamasıAli Emiri Kültür Merkezi'nde düzenlenen basın açıklamasında İslami Kuruluşlar Hükümet-Cemaat gerilimini değerlendirdi.
Vanda Kardeşlerimiz İçin Gıyabi Cenaze NamazıVan'da Kardeşlerimiz İçin Gıyabi Cenaze Namazı
Reyhanlı Olayları Hakkında Basın Açıklamasına DavetReyhanlı Olayları Hakkında Basın Açıklamasına Davetİslami kuruluşlar Reyhanlı saldırısı sonrası ırkçı söylem ve saldırılarla ilgili ortak basın açıklaması yapacaklar.
“28 Şubat Siyasi Yargı Kararları İptal Edilsin!”“28 Şubat Siyasi Yargı Kararları İptal Edilsin!”
Uludereli Ailelerle İstanbulda Basın ToplantısıUludereli Ailelerle İstanbul'da Basın ToplantısıBugün Topkapı Eresin Otelde Uludereli ailelerin katılımıyla İslami kuruluşların düzenlediği bir basın toplantısı yapıldı.
Kumkapı Guantanamo Olmasın!Kumkapı Guantanamo Olmasın!
Gazze ve Afgan Katliamları Protesto EdilecekGazze ve Afgan Katliamları Protesto Edilecekİslami kuruluşlar Gazze’de devam eden ve şu ana kadar 21 Filistinlinin şehit düştüğü İsrail katliamını ve Afganistan’da ABD askerinin icra ettiği katliamı protesto edecek.
İslami Kuruluş Temsilcileri Uludere’deydi…İslami Kuruluş Temsilcileri Uludere’deydi…
İslami Kuruluşlardan Uludere Katliamına Tepkiİslami Kuruluşlardan Uludere Katliamına TepkiBazı İslami kuruluşlar bu sabah İHH’da bir araya gelerek Şırnak Uludere’deki katliamı kınadılar.

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • SİNAN ÖNHurmadan havyara, deve sütünden şaraba!SELAHADDİN E. ÇAKIRGİLNATO'yu ortaya çıkaran dünya dengesi yok artık...MURAT KAYACANCehennemden döşekler ve örtülerMURAT KURT“Sarılamadığım gün: Annemin ardından beş yılın sessizliği”MURAT AYARJaponyalaştırılmışlardan mısın?
  • İSMAİL CEYRANKuneytra’da bir öğle sonrasında ruhumuza işleyen Kur’an sesiABDULLATİF GENÇSevgi ve ilgisizlik girdabındaki modern insana rahmet Peygamberinden çağrı: Selam!ENVER CANRamazan’ın hasadı: Takva ve bayramKEREM SÖZERİlber Ortaylı’nın misyonu ve mirası neydi?GÜNAY BULUTBeni benimle bırak- Rachel Corrie/ Vefatının 23. yılında, 23 yıllık bir vicdanın seyir defteri
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • Dünya ekonomisini şişelemekDünya ekonomisini şişelemek
  • Şeyh Ahmed Yasin’in hatıratı: “Sabah Yakın Değil mi?”Şeyh Ahmed Yasin’in hatıratı: “Sabah Yakın Değil mi?”
  • İsrail Genelkurmay Başkanı Zamir'den Siyonistlere uyarı: Ordu çökmek üzere!İsrail Genelkurmay Başkanı Zamir'den Siyonistlere uyarı: Ordu çökmek üzere!
  • Trump, İran'la görüşmelerin sürdüğünü belirttiTrump, İran'la görüşmelerin sürdüğünü belirtti
  • “Sınırlar değil, vicdanlar test ediliyor”“Sınırlar değil, vicdanlar test ediliyor”
  • Ortak bir iflasın anatomisi: Bir kediye vasiyet yazan adamın hikâyesi…Ortak bir iflasın anatomisi: Bir kediye vasiyet yazan adamın hikâyesi…
  • Türkiye'deki Siyonist örgüt: BetarTürkiye'deki Siyonist örgüt: Betar
  • CHP'li Uşak Belediye Başkanı 21 yaşındaki personelle otelde basıldı!CHP'li Uşak Belediye Başkanı 21 yaşındaki personelle otelde basıldı!
  • Laik-Kemalist tayfanın "Din" hazımsızlığı bitmek bilmiyor!Laik-Kemalist tayfanın "Din" hazımsızlığı bitmek bilmiyor!
  • Kur’an’da konular neden dağınık?Kur’an’da konular neden dağınık?
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Dünya ekonomisini şişelemek
    • Şeyh Ahmed Yasin’in hatıratı: “Sabah Yakın Değil mi?”
    • İsrail Genelkurmay Başkanı Zamir'den Siyonistlere uyarı: Ordu çökmek üzere!
    • Trump, İran'la görüşmelerin sürdüğünü belirtti
    • “Sınırlar değil, vicdanlar test ediliyor”
    • Ortak bir iflasın anatomisi: Bir kediye vasiyet yazan adamın hikâyesi…
    • Türkiye'deki Siyonist örgüt: Betar
    • CHP'li Uşak Belediye Başkanı 21 yaşındaki personelle otelde basıldı!
    • Laik-Kemalist tayfanın "Din" hazımsızlığı bitmek bilmiyor!
    • Kur’an’da konular neden dağınık?
    • Gazze Soykırımı ve akademi
    • Kusurlu görüntünün kusursuz propagandası
    • İran ve petrole olan sınır tanımayan açgözlülüğümüz konusunda dürüst olmalıyız
    • Dünya başka yere bakarken Kudüs kuşatılıyor
    • İfrat ve tefrit arasında kaybolan itidal