1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı tehlikeye dikkat çekti: Ümit Özdağ iç savaş peşinde!
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı tehlikeye dikkat çekti: Ümit Özdağ iç savaş peşinde!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı tehlikeye dikkat çekti: Ümit Özdağ iç savaş peşinde!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Ümit Özdağ’ın Türkiye’yi kaosa sürüklemeye çalıştığını ifade ederken buna izin vermeyeceklerini belirtti.

19 Eylül 2023 Salı 18:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Irkçı güruh yalanlar üzerinden toplumu bölmeye çalışırken bürokrasiden nihayet beklenen tepkiler gelmeye başladı. İslam dünyasında Türkiye’nin itibarını bitirmek istercesine hareket eden ırkçılar sokakta yürüyen her Arap için tehdit oluşturmaya başladılar.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, ırkçı saldırıların başını çeken Ümit Özdağ’ın Türkiye’yi kaosa sürüklemeye çalıştığını ifade ederken buna izin vermeyeceklerini belirtti. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Saral şunları ifade ediyor:

basliksiz-146.jpg

Saral aynı zamanda ırkçılığın motivasyon noktasının İslam düşmanlığından güç aldığını belirtirken oldukça önemli bir noktaya dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurtdışında yaptığı açıklamalar da göz önüne alındığında ırkçılıkla mücadele adına olumlu adımların atılmaya başlanacağı anlaşılıyor. Önemli olan ise bu sözlerin bir demeçten öteye giderek eyleme dönüşmesidir!

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum