1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bu sapıkların tutuklanması için daha ne yapmaları gerekiyor?
Bu sapıkların tutuklanması için daha ne yapmaları gerekiyor?

Bu sapıkların tutuklanması için daha ne yapmaları gerekiyor?

Ankara’da “kedisini öldürdüğü için” veterinere saldıran cinsi sapık meğerse hayvanları da sömürüyormuş!

04 Ağustos 2023 Cuma 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Ankara'da bir cinsi sapığın arkadaşlarıyla birlikte kedisinin ölümünden sorumlu tuttuğu veteriner Ceren Eroğlu'na saldırması gündem olmuştu. Anlaşılan o ki sapığın tek suçu bunlarla sınırlı değilmiş…

Ceren Eroğlu, kedinin erken doğum yapması ardından üst solunum yolu enfeksiyonu kaptığını, müdahale etmelerine rağmen hayvanı kurtaramadıklarını söylemesine rağmen kendini kadın zanneden bir erkek tarafından darp edilmekten kurtulamamıştı.

Hakkından soruşturma başlatılan A.K. isimli sapık hakkında bilgi veren klinik çalışanları ise ölen kedinin scotish cinsi bir dişi olduğunu kedinin doğum sonrası halsizlik, iştah kaybı ve göz burun akıntısı olduğunu aktardılar.

Klinik çalışanı, saldırganların daha önce de benzer cins kedileri tedaviye getirdiğini, evlerinde de yeni doğan yavrular ve başka cins hayvanların olduğunu belirtti. Bu sözler üzerine evinde cins kedi üretimi yaptığı da iddia edilen sapığın tutuklanması için daha ne yapması gerekiyor?

Bir veterineri asılsız bir şekilde suçlayıp darp ettikten sonra kedi sömürüsü üzerinden kazanç elde ettiği de ortaya çıkan sapığın illa bir hayvan veya insanı öldürmesi mi bekleniyor? Hakkında başlatılan soruşturma sonrasında serbest bırakılan A.K. rahatça sokaklarda gezerken maddi manevi zarar verdikleri ise tedirginlik içerisinde bekliyor…

HABERE YORUM KAT

1 Yorum