1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Hayvanperest sapkınlar veteriner dövmeye de başladı!
Hayvanperest sapkınlar veteriner dövmeye de başladı!

Hayvanperest sapkınlar veteriner dövmeye de başladı!

Ankara'da bir cinsi sapık arkadaşlarıyla birlikte kedisinin ölümünden sorumlu tuttuğu veteriner Ceren Eroğlu'na saldırdı.

03 Ağustos 2023 Perşembe 12:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet vakaları bir dönem Türkiye’nin en öncelikli gündem maddeleri arasındaydı. Toplumsal gerginlikleri göstermesi açısından doktor-hasta ilişkilerinin karşılıklı olarak düzenlenmesi gerekirken şiddet sadece doktor hekimler için geçerli değil artık…

Türkiye’nin en öncelikli sorunları arasında hayvanlarla insanları eşitlemeye çalışan ve “hayvan hakları” adı altında özellikle sokak köpeklerinin sebep olduğu dehşete müdahale edilmesini engelleyen bir zihniyet de var! Neredeyse ideolojik bir örgütlenme gibi hayvanlar üzerinden insanları hedef alan bu problemli düşünme biçimi artık veteriner hekimleri hedef almaya başladı.

Medyanın ve popülist siyasetçilerin kullandıkları dil sebebiyle hayvanlarla insanlar arasındaki ilişki artık yeni bir düzlem üzerinden ifade ediliyor. Hayvanlara yönelik dehşet veren işkence görüntüleri bütün bir topluma mâl edilerek hayvanlara yönelik düşmanlığın yaygın bir durum olduğu algısı inşa edildi. Ardından ise daha kapsamlı bir söylemle hayvanla insan aynı düzleme hapsedildi.

Şimdi artık bir hayvan üstünüze saldırdığında kendinizi savunsanız dahi hedef gösteriliyorsunuz. Veyahut bir veteriner elinden geleni yapmasına rağmen hayvanperestler tarafından darp edilebiliyor. A.K. isimli cinsi sapkın erken doğum yapan kedisi "Victoria'yı", enfeksiyon kaptığı için veteriner kliniğine götürdü. Klinikte tedaviye alınan kedi, 4 gün sonra öldü.

A.K., kedisinin ölümünden sorumlu tuttuğu kliniği 4 arkadaşıyla basıp, veteriner hekim Ceren Eroğlu'na saldırdı. A.K'nin kendisine tokat attığını ve saçını çekip başına vurduğunu söyleyen Ceren Eroğlu, şikayetçi olduğunu söyledi.

Hem hayvanperest hem de cinsi sapkın olan A.K. bir kadına saldırırken fiziksel üstünlüğünü kullanmaktan çekinmiyor. Zira biyolojik cinsiyetini reddetse de bir "erkek" tarafından veteriner hekim olan bir kadının darp edildiği saldırı ile karşı karşıyayız. 

Mekan basan hayvanperestler yakında silahlanmaya başlarsa kimse bu duruma şaşırmaz. Mantık ve vicdan bir kere gitti mi insandan her şey beklenebilir. Öyle ki bu kadarını hayvanlar bile yapmaz!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum