1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bilecik’te CHP-MHP’nin Mustafa Demirkan’ı hedef göstermesine AK Parti’den güzel bir tepki!
Bilecik’te CHP-MHP’nin Mustafa Demirkan’ı hedef göstermesine AK Parti’den güzel bir tepki!

Bilecik’te CHP-MHP’nin Mustafa Demirkan’ı hedef göstermesine AK Parti’den güzel bir tepki!

CHP’nin hafızlık icazet töreninde yapılan duayı hedef alması AK Partililer tarafından tepkiyle karşılandı!

04 Haziran 2021 Cuma 12:06A+A-

HAKSÖZ HABER

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi’nde Millet İttifakı üyeleri CHP ve İYİ Parti, Atatürk’e hakaret olarak değerlendirdikleri Mustafa Demirkan’ın hafızlık icazet töreninde yaptığı duayı kınayan bir bildiri okudular.

Gündem dışı olarak söz alan CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu bildiriye destek veren grupları sordu. MHP’lilerin bildirinin altına imzalarının atılmasını istemesi üzerine AK Partili üyeler bildiri metnine itirazlarını dile getirdiler.

AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy olayın münferit bir hadise olduğunu ifade ederek mübalağalı yaklaşımların anlamsızlığını zımnen vurguladı. AK Partili Meclis Üyesi Abdurrahman Kırgız ise çok daha önemli bir noktaya dikkat çekerek Mustafa Demirkan’ın duasının ayet-i kerimeden neşet ettiğine dikkat çekti. Bu bağlamda bu duayı kınayıcı ifadelerin ayetleri kınamak anlamına geleceği de ifade edilmiş oluyor.

AK Partili üyelerin yerinde tepkisine rağmen meşum kınama bildirisine MHP’li temsilciler destek vermekten çekinmediler. Bunun üzerine ise AK Partili üyeler Belediye Meclisi’ni terk ederek tepkilerini gösterdiler.

AK Partili üyeleri gösterdikleri bu hassasiyetten dolayı tebrik ederken MHP’nin nasıl bir perspektife sahip olduğunu gösteren bu kınama bildirisini lanetliyoruz! Allah’ın ayetlerini açıktan hedef alamayan rezillerin bir dua üzerinden yapmaya çalıştıkları ifsad eylemine dikkat çekerken Mustafa Demirkan'ın duasına da bir kere daha "amin" diyoruz!

HABERE YORUM KAT

11 Yorum