1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Beyefendinin canı eğlenmek istemiş…
Beyefendinin canı eğlenmek istemiş…

Beyefendinin canı eğlenmek istemiş…

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan seçim sürecinde çok yorulduğu için şimdi eğlenmeyi hak etmiş!

13 Haziran 2023 Salı 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

AK Parti Tekirdağ teşkilatının maşallahı var. Yaklaşık bir haftadır ülkenin gündeminden düşmeyen Tekirdağ’daki AK Partili isimler çok çalışıyorlar

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Melek Davarcı’nın konserini bütün tepkilere rağmen iptal etmemiş hatta konsere çıkıp beraber şarkı söylemiş en sonunda da Davarcı’nın elini öpmüştü…

Bütün bunlar yaşanan rezaletin sadece bir kısmı. Yüksel’in yaptıkları yetmezmiş gibi bu sefer de AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan vakıayı akıl dışı izahlarla savunmayı tercih etti.

“Reklamın iyisi kötüsü olmaz” mantığıyla hareket eden Özcan bir de “çok yorulduk eğlenmek istedik” diyerek absürt açıklamalarını sonlandırıyor. Sayın Özcan illa eğlenmek, dinlenmek istiyorsanız tatile falan gidin. Muhafazakar-dindarlarla dalga geçerek eğlenmeniz epey sorunlu bir eğlence anlayışına sahip olduğunuzu gösteriyor!

Tekirdağ AK Parti, CHP teşkilatı tarafından ele geçirilmiş olsa bu kadar olurdu herhalde! Dalga geçercesine yapılan bu açıklamalar hakkında AK Parti’deki üst merciler neden hiçbir izah yapmıyor orası da akıl alır gibi değil!

HABERE YORUM KAT

8 Yorum