1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. AK Partili Süleymanpaşa Belediyesi fahşaya kol kanat gerdi!
AK Partili Süleymanpaşa Belediyesi fahşaya kol kanat gerdi!

AK Partili Süleymanpaşa Belediyesi fahşaya kol kanat gerdi!

Melek Mosso’nun konserini iptal ettiği ileri sürülen Süleymanpaşa Belediyesi tüm itirazlara rağmen konseri gerçekleştirdi.

12 Haziran 2023 Pazartesi 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Muhafazakar-dindarlara yönelik saldırgan tutumu sebebiyle tepki çeken Melek Mosso’nun AK Partili Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen konserinin iptal edildiği ifade edilmişti. Mosso ise geri adım atmak zorunda kalarak çok da anlaşılmayan bir metinle kendince “özür” beyan etmişti.

Yaşanan tartışmalar sonrasında AK Partili Süleymanpaşa Belediyesi’nin konseri iptal ettirdiği duyumunun yalan olduğu ortaya çıktı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel sadece konsere izin vermekle kalmadı Melek Mosso sahne adına sahip olan Melek Davarcı ile birlikte şarkı bile söyledi.

Dindarları tahkir eden şarkıcının elini öpmekten de geri durmayan Yüksel tarafını açık açık beyan etmiş. Cüneyt Yüksel bir günde bu hale gelmedi. AK Parti’nin böyle bir ismi aday göstermesi bile yeterli bir rezaletken şu dakikadan sonra makamı işgal ettiği her an AK Parti’ye züldür!

Dindarlarla dalga geçercesine başkalarına sığınan tiplerle yol yürünmez. Böyle bir yolda yürümek isteyenler de yalnız kalmaya mahkumdur. Cüneyt Yüksel kendi başına isterse Davarcı ile göbek bile atabilir ama dindarlarla dalga geçecek cüreti nerden buluyor?

HABERE YORUM KAT

3 Yorum