1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Aydınlık gazetesi AK Parti üzerinden CHP’ye nota veriyor!
Aydınlık gazetesi AK Parti üzerinden CHP’ye nota veriyor!

Aydınlık gazetesi AK Parti üzerinden CHP’ye nota veriyor!

Aydınlık gazetesi Bülent Turan’ın sözlerini CHP’ye karşı kullandı.

06 Mayıs 2021 Perşembe 17:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’de “Ne günlere kaldık” demediğimiz bir günümüz geçmez oldu. AK Partili Bülent Turan’ın, “Atatürk’e bir tek "katliamcı" demedikleri kalmıştı! Eski CHP ile yeni CHP arasında sadece isim benzerliği kaldığının bir başka delili...” tweetine arka çıkanların Aydınlıkçı ekibin olması düşündürttüğü kadar üzücü de bulundu.

Aydınlık gazetesi manşetinde, "AK Parti'den CHP'ye Atatürk'e katliamcı demediğiniz kalmıştı" ifadesini kullandı. 

AK Partili vekillerin bir savrulması olarak yorumlanan olayda Bülent Turan maksadını öne çıkararak “ne dediğimi değil neden dediğime bakın” demek istese de görünen köye kılavuz gerekmiyordu. Bugün de Aydınlık gazetesi manşetten verdiği haberinde Bülent Turan’ın sözlerini CHP’ye nota vermek için kullandı.

CHP’nin “Dersim Sicili” adlı pasajda Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Ben Dersimli Kemalim” sözlerini ‘Dersim aşkı’ olarak yorumlayan Aydınlıkçılar CHP’li vekile Dersim konusunda Mustafa Kemal’i suçladığının farkında değil misin diye sordu?

Dersim’de neler olduğunu ise Aydınlıkçılar, ‘İsyancılar bastırıldı, kalkınma hareketi gerçekleştirildi, bölge şu an Türkiye’nin en eğitimli illerinden biri’ diyerek gerçeği umursamadan yazıldı. 

 

Aydınlık'ın 6 Mayıs 2021 manşet içeriği

aydinlik-gazetesi-manseti-dersim-ak-parti-bulent-turan.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum