1. HABERLER

  2. HABER

  3. Ali Bayramoğlu, Büşra Erdal'dan Özür Diledi
Ali Bayramoğlu, Büşra Erdaldan Özür Diledi

Ali Bayramoğlu, Büşra Erdal'dan Özür Diledi

Ali Bayramoğlu, “cemaat tetikçisi, angaje” dediği Zaman gazetesi muhabiri Büşra Erdal’dan özür diledi.

21 Eylül 2012 Cuma 10:43A+A-

HAKSÖZ-HABER

Yeni Şafak’ta yazan liberal-demokrat yazar Ali Bayramoğlu, TESEV’in programında kendisine özel yetkili mahkemeler hakkında bir soru soran Zaman muhabiri Büşra Erdal’a “cemaat tetikçisi”, “angaje” gibi sıfatlar kullanmasından ötürü özür diledi.

Bugünkü köşe yazısının sonunda "Büşra Erdal'a Not" yazarak Büşra Erdal'ın kendisine yönelttiği soruyu yanıtladıktan sonra, konu itibariyle haklı olmakla birlikte muhabire yönelik topluluk önündeki tepkisinin ölçüsüz olduğunu kabul etti ve Erdal'dan özür diledi.

İşte söz konusu not:

Büşra Erdal'a not: Önceki gün bir TESEV raporunun sunulduğu ve moderatörlüğünü yaptığım bir toplantının sonunda Zaman gazetesi muhabiri Büşra Erdal bana bir soru yöneltti. Sorusunu yanıtladıktan sonra, kendisine yönelik bir tepkimi topluluk önünde ölçüsüz bir biçimde dışa vurdum. Geçmişten gelen hakkaniyet hissimi korumakla birlikte ya da tepkimin nedenleri veya içerik olarak haklılığım haksızlığım bir yana, bunların ötesinde Erdal'ı rencide etmiş oldum. Kendisinden yine kamu önünde öfkeli davranışımdan ve kullandığım dilden ötürü özür diliyorum.

Ancak bu konudaki özellikle belli çevrelerden gelen, kimi husumetleri dışa vuran yorumlardaki türlü fırsatçılığı ve türlü çarpıtmaları ilgiyle izlediğimi de belirtmek istiyorum.

***

İLGİLİ HABERİMİZ: Bayramoğlu'ndan Zaman Muhabirine Sert İtham

 

HABERE YORUM KAT