1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Riya bataklığında sürüklenen seküler nefret
Riya bataklığında sürüklenen seküler nefret

Riya bataklığında sürüklenen seküler nefret

Melek Mosso mahlasıyla tanınan Melek Davarcı “kadın haklarını” hatırlamış!

07 Haziran 2023 Çarşamba 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

AK Parti’yi desteklediğini söyleyen bir kadına sinkaflı küfürler eden yaşı ilerlemiş CHP’li seçim zamanı epey gündem olmuştu. Gözlüğü ve mor şalıyla sol-seküler çevreler tarafından idol haline getirilen yaşlı kadının kullandığı mide bulandırıcı ifadeler bu kesim tarafından sahiplenilmişti.

AK Parti’yi desteklediği için küfür yiyen kadına kimse sahip çıkmazken küfürler yağdıran edepsizi idolleştiren isimlerden birisi de Melek Mosso mahlasıyla tanınan Melek Davarcı’ydı. Küfürbaz gibi giyinerek oy vermeye giden Davarcı, “seçim kombini” etiketiyle fotoğrafını paylaşmıştı.

Melek Davarcı dün katıldığı bir ödül töreninde kadın hakları ile ilgili yaptığı açıklamalarıyla dikkat çekti. Kadınlara yapılan engellemelerden bahsederek popülist söylemler geliştiren Davarcı’nın ikiyüzlülüğü bir kez daha ortaya çıktı. Her fırsatta "kadın haklarından" dem vuran şarkıcının nefret dolu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Davarcı’nın, AK Partililere küfürler eden kadının fotoğrafını retweetlemesi de büyük tepki çekti. İddiaya göre Halk Bankası kaynakları ise bankanın Melek Mosso konserinden sponsorluğunu geri çekeceğini açıkladı. Halk Bankası'nın ve AK Partili belediyelerin Davarcı'yı neden daha önce desteklediklerinin ise izahı mümkün değil!

0x0-sarkici-melek-mossodan-turk-toplumuna-akil-almaz-iftira-iki-yuzlu-paylasimi-pes-dedirtti-1686075988766.jpg

Mosso'nun, kadın haklarından bahsederken AK Partili bir kadına küfür eden hemcinsini idolleştirmesi sol-seküler kesimlerin lümpen tarzlarının bir dışavurumundan ibaret. Sadece bazı kadınların haklarını savunanların söylediklerinin hiçbir anlamı yok!

Yıllardır dışlanan dindar kadınlar bu toplum içerisinde hala kazanımlarını elde etmek için mücadele ediyorlar. Kazanım dediğimiz şeyler ise en temelde insan olmaları sebebiyle görmeleri gereken saygıdan ibaret!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum