1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. İsrail, Gazze'ye Saldırdı; Bir Bebek Yaralandı
İsrail, Gazzeye Saldırdı; Bir Bebek Yaralandı

İsrail, Gazze'ye Saldırdı; Bir Bebek Yaralandı

İşgalci İsrail ordusu Gazze'ye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda, iki yaşında bir bebek ağır yaralandı.

19 Şubat 2012 Pazar 12:51A+A-

Siyonist İsrail, geceyarısı Gazze'ye saldırdı. İşgal ordusu, saldırıyı Gazze Şeridi'nden İsrail'e 4 roket fırlatılmasına karşı düzenlendiğini iddia etti.

Filistinli yetkililer, İsrail uçaklarının sivilleri hedef aldığını ve son hava saldırısında iki yaşında bir bebeğin ağır yaralandığını duyurdu.

***

Semira İştiye… Siyonist İşgal Güçlerinin Gece Baskınlarının Kurbanı

Öte yandan Siyonist işgal güçleri son dönemde neredeyse her gün gece geç saatlerde Filistinlilerin evlerine baskınlar düzenleyerek terör estiriyor ve erkek-kadın, yaşlı-çocuk ev sakinlerine korku dolu saatler yaşatıyor.

İşgal güçlerinin gerçekleştirdiği bu barbarca baskınların kurbanlarından biri de esir takası anlaşması kapsamında özgürlüğüne kavuşan eski esir Nesim Hilmi Hamid Kerkeri'nin eşi Semira Fuad Adil İştiye. Nesim Kerkeri, 37 yaşındaki eşinin, Siyonist işgal güçlerinin 11 Şubat'ta evlerine düzenlediği baskın sırasında karnındaki bebeğini düşürdüğünü söyledi.

Filistin İnsan Hakları Merkezi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada sorumluların bulunarak cezalandırılması istenirken, Siyonist işgal güçlerinin gece yarısı yaptığı baskınlardan duyulan endişe dile getirildi.

Açıklamada, işgal güçlerinin gece baskınlarının son dönemde iyice yoğunlaştığı, 9-15 Şubat arasından bir haftada yetmiş iki baskın düzenlendiği ve iki aylık hamile Semira Fuad Adil İştiye'nin de yine bu baskınlardan biri sırasında bebeğini kaybettiği bildirildi.

İşgal güçlerinin 11 Şubat'ta Nablus'a bağlı Salim köyüne baskın düzenlediği belirtilen açıklamada, işgal askerlerinin Semira Fuad İştiye'den kimliğini getirmesini istediği ve hamile kadının korkuyla merdivenleri hızlıca çıkıp inerken ayağının takıldığı ve düştüğü ifade edildi.

HABERE YORUM KAT