1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Çorum Özgür-Der Yaz Etkinlikleri Sona Erdi
Çorum Özgür-Der Yaz Etkinlikleri Sona Erdi

Çorum Özgür-Der Yaz Etkinlikleri Sona Erdi

Çorum Özgür-Der’in yaz etkinleri kapsamında düzenlediği yaz Kur’ân kursu ve Çocuk Kulübü faaliyetleri çocuklar ve ailelerin de katıldığı bir programla sona erdi.

17 Ağustos 2015 Pazartesi 09:53A+A-

Haksöz Haber

Mustafa Kerim Üngör ve Emine Bayram hocaların gözetiminde yaz boyunca devam eden etkinliklerde çocuklara sadece Kurân’ı Kerîm ve ilmihal bilgileri öğretilmekle kalmayıp, Kur’ân bilinci verilerek ve beraber namaz kılarak cemaat ruhu verilmeye çalışıldı.

Genç ablaları ve ağabeyleri ile yaptıkları derslerle hem kendileri için rol model olabilecek kişiler ile tanışıp kaynaştılar, hem de beraber oyunlar oynayarak, piknik ve diğer etkinliklerle hoşça vakit geçirdiler.

Yoğun katılımın olduğu yıl sonu programında aileler hem kendi aralarında tanışıp kaynaştılar, hem de çocuklarının yaz boyunca öğrendiklerini görme fırsatı buldular.

Kur’ân’ı Kerîm ve Türkçe meâl okunması ile başlayan program, Emine Bayram’ın etkinlerin içeriği ve amacını anlattığı kısa bir açılış konuşması ile devam etti. Çocukların beraber söyledikleri ezgiler ve marşlara aileler de eşlik ettiler, şiirlerin de okunduğu program oldukça coşkulu geçti.

Çocuk Kulübü’nün okullarla beraber hafta sonları devam edeceği hatırlatılan, çeşitli ikramların da yapıldığı program katılım sertifikası ve hediyeler verilerek sona erdi.

corum_ozgur-der_yaz_etkinlikleri-(1).jpg

corum_ozgur-der_yaz_etkinlikleri-(2).jpg

corum_ozgur-der_yaz_etkinlikleri-(3).jpg

corum_ozgur-der_yaz_etkinlikleri-(4).jpg

corum_ozgur-der_yaz_etkinlikleri-(5).jpg

HABERE YORUM KAT