1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. A Haber’den Dünya Medyasını Kıskandıran Analiz: “ABD’deki Gösterilerde FETÖ ve PKK İzi”
A Haber’den Dünya Medyasını Kıskandıran Analiz: “ABD’deki Gösterilerde FETÖ ve PKK İzi”

A Haber’den Dünya Medyasını Kıskandıran Analiz: “ABD’deki Gösterilerde FETÖ ve PKK İzi”

A Haber, siyahi George Floyd’un ABD polisi tarafından öldürmesinin adından ülkede çıkan şiddet eylemlerinin FETÖ ve PKK tarafından beslendiğini iddia etti.

02 Haziran 2020 Salı 12:45A+A-

Yahya Fırat / Haksöz-Haber

Ülkedeki şiddetli protestolarla baş edemeyen ABD yönetimi, şiddetli gösterilerin dış güçler tarafından organize edildiğini öne sürmüştü.

Minneapolis'te polisi memuru tarafından gözaltına alındığı sırada boğazına basılarak öldürülen George Floyd’un ölümü sonrası ABD’de sokaklar adeta cehenneme çevrilmiş durumda. 

Ülkenin birçok şehrine sıçrayan ve durmaksızın şiddetini artıran protestolarda eylemciler, polis merkezlerine saldırdı, sokakları yakıp yıktı, mağazalarda yağma eylemlerinde bulundu. 

Şiddetli eylemlerle baş edemeyen ABD ise dış güçleri suçladı. ABD Başkanı Donald Trump, gösterilerden dolayı milyarder yatırımcı ve spekülatör George Soros’u suçlarken, ABD polisi ise protestocuların şehir dışında geldiğini ileri sürmüştü. ABD yönetimi ayrıca, Rusya’nın da olayların arkasında olabileceğini savunmuştu. 

Tüm dünya medyasının merakla beklediği failleri A Haber ortaya çıkardı. Dünya medyasını kıskandıracak nitelikte bir habercilik anlayışını ortaya koyan A haber, ABD’deki şiddet eylemlerinin FETÖ ve PKK tarafından beslendiğini iddia etti. Haber’de FETÖ ve PKK’nın ABD’de birçok şehre yayılan protestoları desteklediği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum