1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Zorunuza Gittiyse Tekrarlayalım: Esed’iniz Katildir, Hem de Katil Oğlu Katil!
Zorunuza Gittiyse Tekrarlayalım: Esed’iniz Katildir, Hem de Katil Oğlu Katil!

Zorunuza Gittiyse Tekrarlayalım: Esed’iniz Katildir, Hem de Katil Oğlu Katil!

Adalet ve özgürlük talebini tam 8 yıldır bombalarla, katliamlarla bastırmaktan geri durmayan; binlerce insanın katili, milyonlarcasının mülteci durumuna düşmesinin baş müsebbibi katil Esed, insanlıktan nasiplenmemiş birileri için hala gözbebeği!

14 Ekim 2019 Pazartesi 11:10A+A-

HAKSÖZ-HABER

Adı Aydınlık ama gerçekte kapkaranlık olan gazetenin pervasızca sürdüre geldiği Esedseverlik mide bulandırıyor artık. Ortada sırf adalet ve özgürlük talep etti diye bir halka cehennemi yaşatan, şehirleri yakıp yıkan, yüzlerce binlerce insanı gözünü kırpmadan katleden ve ülkenin neredeyse yarısını göçerten bir katil var. Öyle ki; bu katil, kazandığı sicilinden ötürü rahatlıkla “çağın despotu” olarak nitelendirilebilecek cinsten biri. Ama tüm bunlara rağmen insanlıktan nasiplenmemiş birileri için hala da gözbebeği bir kahraman.

İşte o insanlıktan nasiplenmemiş, Esed sevgisinin kendilerini gün geçtikçe daha bir zavallılaştırdığı güruhun başında Türkiye’de adı Aydınlık’a çıkmış ama gerçekte ise içi kapkara olan gazete bulunuyor. Bu gazete tayfası Türkiye’nin Suriye’ye yönelik her adım ve söylemini gayet ısrarlı şekilde Esed despotuyla uzlaşmaya, barış yapmaya çekme yönündeki gayretleriyle mahir.

Son atraksiyonları da bir hayli küstahça olmuş. Neymiş efendim, Esed’e “katil” dememek lazımmış. Neden? Çünkü “Katil Esed” söylemi düşmana yarıyormuş! Haydi oradan! Eğer bu sizi bir nebze de olsa rahatsız edecekse haykıralım: Esed’iniz katildir, hem de katil oğlu katil!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum